KATKA KOŠČOVÁ PRIPRAVILA LIVE STREAM KONCERT SO SLÁČIKOVÝM KVARTETOM.

Po letných koncertoch na výnimočných miestach chystala Katarína Koščová aj jesennú šnúru k uvedeniu jej ostatného albumu Hranica dažďa. Kvôli aktuálnej epidemiologickej situácii musela koncerty zrušiť, ale pri dodržaní všetkých aktuálnych nariadení pripravila s kapelou aspoň jedno vystúpenie, ktoré sa uskutoční v prešovskom PKO 25.10.2020 o 18:00. Koncertu sa fanúšikovia aktuálne priamo zúčastniť nemôžu, ale pre všetkých bude dostupný zadarmo (s možnosťou podpory) ako livestream prenos.

Katarína Koščová predstaví svoju tvorbu s širšou zostavou hudobníkov, s ktorými mala odohrať aj zrušenú jesennú šnúru, zaspieva v sprievode klavíra, gitary a sláčikového kvarteta. Spolu hudobníkmi a technikmi prinesú atmosféru koncertu do vašich obývačiek. Koncert bude dostupný na sociálnych sieťach, pre bližšie informácie sledujte stránku:https://www.facebook.com/katarinakoscova

„Veľmi sa tešíme, že sa budeme môcť ‚počuť‘ a ‚vidieť‘ 25.10. čiže najbližšiu nedeľu v plnej zostave, čo zahŕňa klávesy, gitaru a sláčikové kvarteto. Pre všetkých, ktorí sa chystali na naše turné máme teda aspoň takúto náhradu, veríme, že nám bude spolu pekne aj v online priestore. Koncert bude streamovaný zadarmo. Ak by ste ale mali chuť podporiť celú našu bandu muzikantov, techniku, zvuk, osvetlenie, kameramanov…, budeme nesmierne vďační. Všetky potrebné informácie nájdete na našich sociálnych sieťach, hovorí Katarína Koščová.

Facebook K. Koščovej: https://www.facebook.com/katarinakoscova
Instagram K. Koščovej: https://www.instagram.com/katarina.koscova/
Predaj albumu Hranica dažďa: https://www.slnkorecords.sk/katarina-koscova/hranica-dazda

Zdroj: TS
Foto: Vlastimil Slávik