Karel Roden a Jana Krausová predstavia „Otvorené manželstvo“ na východe Slovenska!

Český herecký pár Karel Roden a Jana Krausová predvedú na východnom Slovensku tragikomédiu o svojráznom manželskom páre. Divadelná hra „Otvorené manželstvo“ publiku komicky priblíži večný konflikt mužského a ženského princípu.

Autorom hry je taliansky dramatik a nositeľ Nobelovej ceny za literatúru Dario Fo. V podaní vynikajúcich hercov – Karla Rodena a Jany Krausovej si diváci vychutnajú groteskný vzťah medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa pri hľadania lásky a harmónie navzájom ubíjajú.

Známy herecký pár Karel Roden a Jana Krausová predstavia v apríli na východnom Slovensku tragikomédiu „Otvorené manželstvo“! Brilantnú divadelnú hru o odvrátenej strane lásky si bude môcť vychutnať publikum v Košiciach, vo Vrútkach a v Prešove. Diváci si užijú skvelé herecké výkony známych českých hercov a zabavia sa na konfliktných situáciách vo vzťahu muža a ženy.

„Karel Roden a Jana Krausová sa v „Otvorenom manželstve“ stretávajú od roku 2002. Ich jedinečné herecké kvality určite netreba predstavovať. Diváci sa na predstavení zasmejú, ale aj zamyslia nad vzťahom ľudí, ktorí hľadajú harmóniu partnerského života, no navzájom sa ubíjajú.“ Vysvetlil Jozef Tarkay z agentúry KVAS.

unnamed (1)

Vynikajúca tragikomédia o svojráznom manželskom páre pochádza z pera talianskeho dramatika Daria Fo. Nositeľ Nobelovej ceny za literatúru vytvoril dielo spoločne so svojou manželkou Franky Rame. Hlavné postavy v podaní Jany Krausovej a Karla Rodnea neohrabaným až komickým spôsobom hľadajú lásku. Príďte sa pobaviť na začarovanom kruhu mužsko – ženských princípov. Herecký pár tvorí už roky šťastný pár aj v súkromí.

Nevlastniť ľudí a radovať sa z každého ďalšieho života. Jednoducho je lepšie, keď je nás viac a kryjeme si chrbát, ako keby sme bojovali. Dnes už viem, že osud kráča vlastnou cestou a nemá zmysel nikdy a v ničom tlačiť na pílu. Len sa porežete. Všetko neriešiteľné sa jedného dňa vyrieši a dramatické situácie mení čas na komické.“ Povedala Jana Krausová.

Diváci si hlavné postavy v podaní Jany Krausovej a Karla Rodena v hre „Otvorené manželstvo“ obľúbia aj s ich slabosťami či nedokonalosťami. Nazrieť do vnútra postáv a konfliktných situácií partnerského vzťahu môžete už 13. apríla v Košiciach, 14. apríla vo Vrútkach a 15. apríla v Prešove. Lístky na predstavenie sú k dispozícii prostredníctvom https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2817/karel-roden–otvorene-manzelstvo.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.