Kapela Sám Sebou vydáva nový singel s názvom „Keď s tebou spím“. K singlu kapela natočila aj videoklip.

Nová pieseň uzrela svetlo sveta v nedeľu a u fanúšikov sa už teraz teší veľkej obľube. Kapela k piesni natočila aj videoklip o ktorý sa postarali Štefan Kožík a Slavomír Vavrek.

So Slavom sa poznáme už nejaký ten rok. Oslovili sme ho, či by nám nechcel natočiť videoklip a on ihneď súhlasil. Spojil sily so Števom a myslíme si, že chalani odviedli skvelú prácu. Klip je bez príbehu, ale aj napriek tomu je skvelý.“ vysvetľuje spevák skupiny.

O text novej piesne sa postaral už tradične dvorný textár skupiny František Pavol, ktorý sprevádza skupinu od jej vzniku. „Pieseň je pozitívna a energická, so skvelým jednoduchým textom. “ Dodal Matúš Fifik.

Skupinu Sám Sebou momentálne okrem vydania nového singlu zamestnáva skladanie nových piesni, ktoré kapela pripravuje na pripravovaný tretí album.

samsebou

Kapela vznikla v roku 2010 a pochádza z dedinky Jamník neďaleko Spišskej Novej Vsi. Táto formácia má za sebou napriek svojej krátkej histórii množstvo úspechov a koncertov nielen na našom území, ale aj v Česku. Pochváliť sa môže aj svojím hosťovaním na turné skupiny Inekafe, či dvoma radovými albumami „Zrkadlo“ a „Vlastnou cestou“.

Zdroj: Sám Sebou