Kapela Maniac vás ohromí Show s tancem!

Pražsko-domažlická kapela Maniac při nouzovém stavu nelenila. Kromě pravidelných online koncertů vydala klip na novou píseň Show s tancem, ve kterém uctívá účesy osmdesátých let, takzvané Mullety.

“S bráchou Ruztym jsme před nějakou dobou seděli ve studiu a on mi pouštěl své nápady. Když jsem si poslechl refrén, věděl jsem, že tohle je naše další pecka. Příběh jsme vymysleli na pivě, natáčeli pak v Kostelci, Černošicích a Horoměřicích. Rád bych poděkoval Ondřejovi Soukupovi za kamerou a všem hercům, byli naprosto úžasný. Show s tancem do jisté míry představuje styl, kterým se chceme do budoucna ubírat.”

Kapela si za dobu svého účinkování na scéně „vybojovala“ osobitý přístup fanoušků. To především díky pódiové prezentaci, komunikaci s nimi a jejich stylu hraní. Co se jejich klipů týče, fanoušci Maniacu ihned poznají, o jakou kapelu jde. Tahle čtveřice totiž vyniká svým „crazy“ stylem, který se odvíjí nejen od jejich stylu oblékání, ale i ve vystupování a klipech jako takových. Právě díky těmto přednostem se stávají Maniaci čím dál oblíbenějšími. Ostatně ten zmiňovaný „crazy“ styl posuďte sami.

Zdroj: TS