K-1: Slovensko vs. Česko na Truck aréne!

Na podujatí D.I.L:A.N. Truck aréna 2012 budete mať možnosť vidieť nielen silné stroje, ale aj silných chlapov. Bude sa jednať o „Ligu nových talentov v ultimátnych zápasoch a K-1“ s oficiálnym názvom „European Hardcore MMA & K-1 Rules League Slovakia“.

Tejto ligy sa zúčastnia aj zápasníci zo susednej Českej republiky, čo zaručí atraktivitu duelov, ktoré sa dajú popísať aj ako Slovensko vs. Česko. Okrem tejto ligy uvidíte aj exhibičné vystúpenie najúspešnejšieho Slovenského reprezentanta v ultimátnych zápasoch a grapplingu, zároveň reprezentačného trénera Top Team Slovakia, Ilju Škondriča (na fotografii), ktorý je Majster sveta v Grapplingu a držiteľ svetového titulu MMA Gladiator.

K1mm

Podujatie D.IL.A.N. Truck aréna tento rok prinesie bohatý sprievodný program, môžete sa tešiť ešte na: strongmanov, miss mokré tričko, zápasy v bahne, bodypaiting, adrenalínové a detské atrakcie, paragliding, či bohatý hudobný program: tri Zlaté slávice Iveta Bartošová, Zuzana Smatanová, TINA a Ego, Ivan Mládek a Banjo Band, Senzus, Slniečko… To všetko a ešte oveľa viac už 15. až16. júna 2012 v campe Lodenica v Piešťanoch. 
Zdroj: Agentúra MMI
Publikoval: Redakcia GREGI.NET