Viedeň sa teší na návrat Justice aj kultového Henry Rollinsa!

Cenami ovenčené francúzske elektronické duo Justice sa vracia na scénu – 23. februára prídu Gaspard Augé a Xavier de Rosnay do Viedne predstaviť svoj nový album Audio, Video, Disco. Len pár dní pred nimi zažije krajina pod Alpami takmer historickú návštevu z celkom iného súdka. Kultová postavička Henry Rollins zavíta do Viedne a Linzu so svojou aktuálnou stand-up show.

Henry Rollins

Aj s imidžom rockerov a silným vplyvom súčasných gitaroviek možno Justice stále označiť za elektronický projekt. Držitelia Grammy a trojnásobní víťazi MTV Europe Awards ohlásili nový album už pred dvoma rokmi, no reálne prvú skladbu zverejnili až tento rok v marci – Civilization. Kompletný nosič uzrel svetlo sveta len pred niekoľkými dňami (24. októbra) a kapela k nemu ohlásila aj veľké turné.

Justice

V rámci tour na podporu albumu Audio, Video, Disco zahrajú Justice aj 23. februára v klube Planet.tt Gasometer vo Viedni. Postavička, akých na svete nie je veľa. Snaha opísať Henry Rollinsa pár vetami by bola márna. Spevák, muzikant, spisovateľ, herec, zabávač, filozof, workoholik… Človek, ktorý svojim prejavom v akejkoľvek podobe strhne davy a tie po výbuchoch smiechu začnú rozmýšľať. Alebo si to aspoň začnú myslieť :-) One man show tohto charizmatického chlapíka prinesie Skalar Entertainment 10. februára v Linzi a 11. februára vo viedenskom Konzerthaus. Vstupenky na všetky podujatia Skalar Entertainment sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Ďalšie odporúčané akcie:
VOLBEAT, 3. november 2011, Stadthalle Viedeň
MONSTER MAGNET, 2. december 2011, Arena Viedeň
DURAN DURAN, 23. január 2012, 
Planet.tt Gasometer Viedeň
DROPKICK MURPHYS, 31. január 2012, Planet.tt Gasometer Viedeň
3 DOORS DOWN, 1. marec 2012, Planet.tt Gasometer Viedeň
RISE AGAINST, 20. marec 2012, Stadthalle Viedeň

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET