Joseph Capriati sa vracia do Čiech!

Po necelém roce se do ČR opět vrací jedno z nejvýraznějších jmen současné světové techno scény – pětadvacetiletý Ital Joseph Capriati!

Zatímco v listopadu 2011 se předvedl v jedné z největších hal brněnského výstaviště, tentokrát rozpumpuje známé kluby Perpetuum a Touster, které shodně po nedávné rekonstrukci poskytují zasloužený komfort jak pro DJe tak pro milovníky pořádné taneční hudby.

Capriati se zde představí v rámci warm-upu k nadcházejícímu dílu Apokalypsy, a proto stojí za zmínku připomenout si, jak on sám vzpomíná na své premiérové vystoupení na této největší indoor techno party u nás.

„Do České republiky jsem se zamiloval! Zamiloval jsem se do vašeho publika právě díky Apokalypse. Jste vždy plní energie ale zároveň máte jasno v tom kdo a co hraje. Máte nádhernou zemi s bohatou historií a velmi přátelskou atmosférou. Už se k vám v září zase moc těším!“ (vyjmuto z rozhovoru, který bude již brzy zveřejněn)

Připomeňme si také jeho bezprostřední pocity po hraní, které světu sdělil skrz svůj facebookový kanál: „WOW Apokalypsa… to byla ale úžasná a velkolepá party! Chtěl bych poděkovat, že jste mě k vám zase pozvali (pozn. poprvé hrál J. Capriati na festivalu Pleasure Island) a díky za vaše úžasné publikum! Fakt to umíte rozbalit! Doufám, že se k vám brzy vrátím…“

A jak, že to vlastně na Apokalypse během Capriatiho vystoupení vypadalo? Koukněte na videa…

 

Set Josepha Capriatiho z Apokalypsy All Star Game ke stažení zde:
https://www.uloz.to/xmnsukW/04josephcapriati-apokalypsaallstargame34-mp3

Tak co, už se těšíte na premiérové klubové vystoupení jednoho z nejžádanějších techno DJů současnosti? Pak navštivte 21. září brněnský klub Perpetuum nebo o den později pražský klub Touster! Držitelé vstupenek VIP Gold Apokalypsa mají vstupné zdarma.

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/434109163279544/

Zdroj: Apokalypsa