Jediný koncert na Slovensku odohrajú Mandrage v Bratislave!

Už vo štvrtok 6. marca vystúpia v Bratislavskom  Babylone v rámci turné k albumu Siluety. Jedna z najpopulárnejších českých skupín v súčasnosti – Mandrage, zavíta už budúci týždeň do slovenskej metropoly.

Predstavia tu okrem svojich najväčších hitov, ako napríklad Hledá se žena, Františkovy Lázně alebo Šrouby a matice, aj novinky z albumu Siluety, ktorú nahrali v pražskom štúdiu Biotech pod dohľadom producenta Ecsona Waldese.

Promo foto Mandrage

Medzi 15-násť miest v rámci svojho „Siluety tour“ Mandrage zahrnuli aj Bratislavu, ktorá nebude ochudobnená o prepracovanú show s technicky náročnými vizuálnymi prvkami. „Chceme předvést hodně zajímavou, technicky propracovanou show. Snažíme se ještě víc dotáhnout naše světelné a zvukové možnosti,“ uviedol za kapelu gitarista Pepa Bolan.

„Navíc od chvíle kdy jsme si ve zkušebně zahráli prvních pár not z nové desky, uplynuly skoro dva roky a za tu dobu jsme stihli hory práce. Siluety tour je vyvrcholením tohohle hyperobdobí a jsme připraveni do toho dát všechno,“ dopĺňa klávesák Mandrage František Bořík.

Promo foto Mandrage

Ako support sa predstaví mladá elektro-rocková kapela Evelynne, ktorá Mandrage oslovila svojou energiou na koncertoch. „Parta Evelynne nás oslovila hlavně svým specifickým soundem a energií při koncertech,“ hovorí bubeník Matyáš Vorda.

Mandrage nedávno pripravili poriadne prekvapenie pre cestujúcich v pražskom metre, keď ľudí prekvapili zahraním singlu – Tanči dokud můžeš. Živé vystúpenie v MDH tak bolo prvou malou ochutnávkou z koncertného turné.

Plzenská kapela, ktorej pesničky dlhodobo bodujú v rebríčkoch počúvanosti, pôsobí na hudobnej scéne už vyše 10 rokov a ich aktuálny album Siluety je už štvrtým štúdiovým albumom v poradí.

Vstupenky na koncert kúpite v prepredaji v Ticketportal

Viac informácií o turné nájdete na www.mandrage.cz, www.evropa2.cz/cs/akce/akce_5622.shtml a na www.facebook.com/mandragecz

Zdroj: Universal Music s.r.o.