Jan Kraus mieri opäť na Slovensko!

Český herec, publicista, dramatik, režisér a predovšetkým známy moderátor Jan Kraus sa znovu predstaví slovenským fanúšikom naživo. Súčasná moderátorská špička v talkshow mieri na stredné Slovensko s programom „Jan Kraus aneb Hvězdy,  jak je neznáte“.

Populárna talkshow pohotového moderátora Jana Krausa sa už niekoľko rokov teší obľube televíznych divákov v celom Česko-Slovensku. Svoj britký humor a  zaujímavých hostí predstaví  Jan Kraus opäť aj u nás. Slovenskí fanúšikovia si ho môžu naživo vychutnať v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy, jak je neznáte“.

„Slovensko mám rád a na Slováky se těším pokaždé. Několikrát jsem ve svých show přivítal i slovenské osobnosti  a mám jenom pozitivní skušenosti…“ šarmantne vyhlasuje Jan Kraus.

Tentokrát sa súčasťou unikátneho improvizovaného predstavenia stanú aj samotní diváci. Nenechajte si ujsť príležitosť položiť otázky priamo ostrieľanej moderátorskej špičke Janovi Krausovi. Hudobným hosťom šou bude speváčka a muzikálová herečka LeRa čiže Lenka Salmanová, známa z muzikálov Čajočky, Traja mušketieri či Neberte nám princeznú.

„Mám pocit, že sa mi postupne plnia všetky sny. Jedným z nich bolo totiž účinkovať spolu s majstrom slova Janom Krausom. Síce som jeho hudobným hosťom, ale verím, že počas šou bude priestor aj na slovnú prestrelku…“ Teší sa speváčka LeRa.

Neriadená moderátorská strela dorazí na Slovensko už v októbri vďaka agentúre Key Art Agency. Diváci sa na Jana Krausa môžu tešiť 15. októbra v Dome armády v Trenčíne a 16. októbra v kine Strojár v Martine. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránke www.ticketportal.skwww.listky.hudba.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.