JACK DANIEL´S narodeniny!

JACK DANIEL´S narodeniny. Niektoré príbehy začínajú a končia na papieri. Náš začína narodením Jacka Daniela. A nekončí.

29. septembra 2012 sa bratislavská Incheba premení na miesto veľkolepých narodeninových osláv. Už po druhýkrát zavíta na Slovensko Jack Daniel a jeho jedinečná narodeninová párty v americkom štýle. Oslávenec Jack Daniel, zakladateľ skvelej whiskey z Tennesee oslavuje už 162. výročie svojho narodenia.

Tak ako minulý rok, aj tento sa slovenskí fanúšikovia Jack Daniel´s whiskey majú na čo tešiť. Program bude opäť nabitý hereckými celebritami a kvalitnými hudobnými vystúpeniami popredných slovenských interpretov. Jedinečnosť a exkluzivita celého podujatia bude spočívať v programe, aký sa na Slovensku málokedy vidí. Zablahoželať oslávencovi prídu také zvučné mená ako IMT Smile, ktorí vystúpia s Katkou Knechtovou po 15 rokoch a odspievajú svoje hity zo spoločných začiatkov. Kapela Hex predvedie netradičný koncert pretkaný hudobnými hosťami. Zaspievať s Hexákmi si prídu napríklad Lasky z Pary, Šarkan, alebo Juraj Podmanický zo skupiny Billy Barman. Kultová bratislavská formácia Le Payaco, ktorá je po šiestich rokoch opäť koncertne aktívna, zahrá exkluzívny jesenný bratislavský koncert práve pri príležitosti narodenín Jacka Daniela. Ďalšími hviezdnymi gratulantmi, ktorí si prídu pripiť s oslávencom budú kamaráti, herci Ady Hajdu, Lukáš Latinák a Juraj Kemka. Exkluzivitu podujatia podčiarknu milovníci Jack Daniel´s whiskey, hereckí bardi Maroš Kramár, Jozef Vajda a Peter Šimun. Atmosféru pravej americkej párty dotvoria aj skupiny The Cellmates a Aimee. Hostiteľom večera bude skvelý Michal Hudák a garde mu bude robiť samotný oslávenec Jack Daniel.

Atmosféru Ameriky bude cítiť na každom kroku. Jedlá, motorky, autá, hostesky, to všetko sa bude niesť v americkom štýle. Kto má rád kvalitnú whiskey a Ameriku, túto udalosť si určite nenechá ujsť.

Narodeninová párty sa začne 29.septembra o 17.30 v Bratislavskej Inchebe.

Zdroj: Edo Kopček