Indie Best – festival nezávislej hudby!

V piatok, 25.5.2012 sa Unique clube odohrá hudobná smršť za pomoci nezávislých slovenksých muzikantov a ich hudby. Toto multižánrové podujatie priamo navdäzuje na minifestival s názvom Indie Fest. Podujatie Indie Best pripravujeme pri príležitosti vydania špeciálneho kompilačného CD s umelcami zo Slovenska, Čiech, Libanonu, USA či Kanady alebo Srbska s názvom Best of Radio Hits.

Počas minifestivalu sa odohrá aj krst CD, ktoré slávnostne pokrstí hudobný producent a manager Jaro Žigo, ktorý stál pri kariére ľudí ako Miro Šmajda, Martina Schindlerová alebo Samuel Tomeček.

Hlavným programom podujatia Indie Best je samozrejme živá hudba a preto sa v klube Unique stretnú muzikanti a hudobné formácie ako Orcan, Goodox, Clinic Music a Egon & Pepso & DJ Ali + hostia či Atmosferik a ďalší.

Keďže je Indie Best multižánrové podujatie, návštevníci budú mať možnosť vypočuť si plejádu hudobných štýlov ako: rock, pop, alternatíva či reggae alebo elektronika.

Prídite sa zabaviť do Unique, pretože zažijete 6 hodinový maratón kvalitnej a hlavne živej hudby! Indie Best – hudba pre vás!

vstupné 2 €

indiebest

Zdroj: Indies Best
Publikoval: Redakcia GREGI.NET