IMT Smile spolu Nikol Štíbrovou priniesli Príliš osobnú známosť do novej Evitovky.

Česká moderátorka, herečka, Nikol ŠtíbrováIvan Tásler so skupinou IMT Smile vydávajú spoločný singelvideoklip k novému filmu  Evity Twardzik Urbaníkovej s rovnomenným názvom PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ. 

Autorom hudby je Ivan Tásler a text napísala Anna Tásler Onderková.

„Veľa sme sa s Ivanom rozprávali nielen o filme, ale aj o našich predstavách, aká by filmová skladba mala byť, a som nadšená, že sa mu to do bodky podarilo naplniť “ priblížila proces tvorby piesne  Evita.

 „Dostal som ponuku na nahratie piesne k filmu, podmienka bola, aby bola československá. Dlho som premýšľal nad tým že s kým. Potom som úplnou náhodou na Instagrame videl Nikol spievať českú pesničku. Páčilo sa mi, s akým citom spieva, ako cíti hudbu bez toho, aby bola speváčka. A tak som ju oslovil cez Instagram“  hovorí Ivan Tásler  „ A ja som veľmi spokojný, väčšinou tie moje prvé nápady vždy fungujú, a tak to bolo aj teraz. Ja som si nebol úplne istý, že či Nikol vôbec vie kto sú IMT SMILE. Zareagovala veľmi milo, a sám som bol prekvapený“

„No můžu to jen potvrdit. Taková je dnes doba, lidi se kontaktují přes instagram. Spočátku jsem tomu nechtěla veřit, protože, a teď to už Ivan ví, já jsem jejich veliký fanoušek. Pro mě to jsou páni muzikanti, a na začátku jsem si myslela, jestli jsi Ivan nedělá legraci. Vůbec jsem netušila, že mě IMT SMILE sledují na Instagramu. Pak mi ale zazvonilo slovenské číslo a byl to Ivan“ Nikol Štíbrová.

Zábery nielen z filmu ale i z nahrávania spoločnej skladby môžete vidieť aj vo videoklipe, ktorý vychádza spoločne so singlom Príliš osobná známosť.

Režisérsky sa ho ujal Róbert Bošeľa a producentsky NUNEZ NFE s.r.o.

„Nie je jednoduché zasahovať do hotového diela a vybrať z neho fragmenty, tak aby zostala kontinuita deja. Našťastie v tomto prípade mi to IMT Smile s Nikol veľmi uľahčili, lebo hudbou vystihli charakter nášho mikropríbehu a tým, že sme natáčali reálny proces tvorby piesne, naskytlo sa nám plno autentických situácii a dobrej energie, ktorú som pretransformoval do finálneho klipu – Robo Bošeľa – režisér

hudba: Ivan Tásler
text: Anna Tásler Onderková

IMT  SMILE

  • Ivan Tásler – spev , guitalele ,hammond organ ,perkusie
  • Miro Tásler – klávesy
  • Tomáš Slávik – akustická gitara ,vokály
  • Peter Bartoník – basová gitara
  • Ivan Kormaňák – bicie , perkusie
  • Nikol Štíbrová – spev
  • nahrával Derek Saxenmeyer v First Floor Studio
  • mix – Lukáš Chromek

Zdroj: TS
Foto: Robo Bošeľa, Stanka Topoľská