Imagination Festival udrie na Českú Republikou v októbri s nevídanou silou!

Pokračování velmi úspìšného jarního Imagination Festivalu na sebe nenechalo dlouho čekat. Na oficiálních stránkách bylo oznámeno velkolepé pokračování, které se uskuteční 19. října na pražském Výstavišti v Holešovicích, a to hned ve dvou velkých halách! Imagination Festival se tak stává nejvìtším indoorovým drum and bass & harder styles festivalem druhé poloviny roku 2012.
Křižíkovy pavilony pražského Výstavištì nabídnou dvì stage, z nichž první – Imagination Stage, se zamìří prioritnì na všechny žánry drum and bassu. Hostit ji bude více jak 7 velkých zahraničních jmen a najdete ji v pavilonu B. Druhá – Devastator Stage, se stane útočištìm pro milovníky temné strany drum and bassu, vycházející z jarního konceptu Therapy Sessions a dále mainstream hardcore techna, crossbreedu a frenchcoru. V rámci Devastator Stage se poprvé v České Republice objeví celosvìtovì známý projekt Art Of Fighters z celku Hardcore Italia, který se proslavil například hymnou k nejvìtšímu a nejslavnìjšímu hardcorovému festivalu na svìtì. Devastator Stage bude hostit více jak 6 zahraničních projektù a najdete ji v pavilonu C pražského Výstavištì.
Na Imagination Stagi byly prozatím představeni 2 headlineři. Jedním z nich je Technicolour, který se umístil za Camo & Krooked v anketì Czech Drum And Bass Awards a nechal tak za sebou hvìzdy ala High Contrast či Netsky. Druhým je pak Novozélandské duo The Upbeats, známé především svými kolaboracemi s giganty jako Noisia nebo Phace. 




Devastator Stage představila jeden z nejvìtších hardcorových projektù současnosti. Jsou jím Art Of Fighters, kteří hostili pódia obřích zahraničních festivalù, např. Defqon.1, Emporium, Masters Of Hardcore a mnoha dalších. Zároveň pak vytvořili v posledních dvou letech hymny legendárních akcí typu Dominator či Thunderdome. Druhým ze zveřejnìných headlinerù je u nás již velmi dobře známý projekt Katharsys, známý kolaboracemi se jmény jako DJ Hidden, Donny, Counterstrike či domácím Forbidden Society.




Sledujte pravidelnì web www.imaginationfestival.cz. S pravidelnými časovými odstupy zde Imagination Festival odhalí další jméno ze svého line upu. Předprodej limitovaných edic vstupenek je spuštìn v síti Ticketportal. Jejich cena bude stoupat s vyprodáním každé edice.



Praha se na podzim otřese v základech. Buďte u toho a staňte se svìdky nejvìtší podzimní události, která se v České Republice v posledních letech objevila!



Více informací najdete na www.imaginationfestival.cz

Oficiální facebook stránka: www.facebook.com/imaginationfestival
Wallpaper_2.jpg
Zdroj: Imagination Festival team 
Publikoval: Redakcia GREGI.NET