Outbreak Slovakia 2016: Breaking ovládne Bratislavu 21. mája.

Už po siedmykrát sa na Slovensku stretne v tanečných súbojoch naša breaková špička. Slovenskí outbreakeri si zmerajú sily v tanečných battloch 21. mája v nákupnom srdci Bratislavy. Organizátori Outbreak Slovakia sľubujú výbornú atmosféru, akú priniesli do Bratislavy uznávané tanečné esá svojimi tanečnými kreáciami a  akrobatickými kúskami aj vlani: https://goo.gl/WU2m4Y

Návštevníkov Outbreak Slovakia v OC CENTRAL čaká program, ktorý odštartuje priebežnou registráciou súťažiacich v predpoludňajších hodinách. Od 14.00 hod. čakajú na všetkých hostí prezentačné bboy battle jednotlivcov a dvojíc, z ktorých porota vyberie 16 najlepších, postupujúcich do vyraďovacích tanečných bitiek.

BBOY KEIN | © PARTYCHVIL
BBOY KEIN | © PARTYCHVIL

Okruh adeptov na víťazstvo sa bude jednotlivými kolami postupne zužovať až po očakávané finále, plné napínavých a dynamických súbojov slovenskej tanečnej elity. Deň plný tanca a hip-hopu uzavrie odovzdávanie ocenení – na záver budú vyhlásení 4 postupujúci v kategórii „1 vs 1“ (jeden proti jednému) na projekt Undisputed, 4 dvojice, ktoré vzídu z kategórie „2 vs 2“ (dvaja proti dvom) na Outbreak Europe. Následovať bude zaslúžený chill-out v bratislavskom Stret Klube. Účasť už potvrdili i minuloroční víťazi – víťaz kategórie jednotlivcov Slim Kein, ktorý zároveň vyhral aj kategóriu dvojíc so svojím parťákom Memem (STRED Crew/ Zvolen).

HORE: POROTCOVIA KLEJU, HONZA A MG | DOLE: VÍŤAZI KEIN & MEME | © PARTYCHVIL
HORE: POROTCOVIA KLEJU, HONZA A MG | DOLE: VÍŤAZI KEIN & MEME | © PARTYCHVIL

O osude súťažiacich rozhodne, ako je už zvykom, trojčlenná porota v medzinárodnom zložení so slovenským zástupcom – MG (Hasta La Muerte Crew – Slovensko), Sapa (Breaknuts Crew – Ukrajina) a víťazka Outbreak Europe 1 vs 1 dievčatá z roku 2014 Paulina (Breaknuts Crew – Poľsko). Atmosféru vyhypuje speaker Lil Pablo v tandeme so setmi DJa Miniboja (Hasta La Muerte Crew – Slovensko).

Viac informácií o účinkujúcich a evente nájdu fanúšikovia TU: https://goo.gl/pbUXJY

Príďte, a aj vďaka OC CENTRALThe Legits, zažijete jedinečnú sobotu: „Srdečne Vás pozývame na Outbreak Slovakia 2016. Rozhodne si ju nenechajte ujsť, či už sami tancujete alebo sa na kvalitný tanec a tých najlepších tanečníkov len radi pozeráte. 21. mája by v OC CENTRAL nemal chýbať nikto, koho srdce bije pre hip-hop a breaking!“ odkazuje organizátor Outbreak Europe, Miroslav Križan.

Untitled2

Po kvalifikácii v OC CENTRAL nasleduje koncom júla celosvetové finále Outbreaku. Slovensko tak bude počas tohto leta už po siedmykrát hostiť breakovú elitu zo všetkých kútov sveta! Svoje stage rozloží už tradične v Banskej Bystrici, ktorá je kolískou podujatia. Outbreak Europe je súčasťou The Legits Blast festivalu, v rámci ktorého sa uskutoční okrem Outbreak Europe viacero zaujímavých projektov, ako napríklad Catch The Flava, Producer Challenge, Graffiti Jam, Open Mike, New Style Hustle, Undisputed, 3 x 3 Basket, The Legits Blast Concert, Rep Your Country a omnoho viac. Stredné Slovensko sa tak stane od 29. do 31. júla na niekoľko dní najvyhľadávanejším miestom všetkých milovníkov hip-hopu, hudby, tanca a tých, ktorí majú radi zábavu a párty. Predpredaj lístkov na festival je už spustený, tak využi najvýhodnejšie ceny tu: https://goo.gl/ggeZA5. Vstupné sa bude zvyšovať.

Viac info: www.outbreakeurope.com | www.facebook.com/outbreakeurope | www.instagram.com/outbreakeurope

735x344

Zdroj: THE LEGITS BLAST