Hudobná dvojica Robert Pospiš / Martin Sillay nahráva nový album a predstavuje klip ku skladbe Muž!

Hudobníci, ktorí sa v poslednom období zviditeľňovali najmä ako hudobní producenti prichádzajú s novým videoklipom. Ten je symbolickou rozlúčkou s ich úspešným albumom Príchody Odchodov z roku 2010.

Za sugestívnym videoklipom ku skladbe Muž stojí talentovaný filmár Tomáš Prištiak. Jeho filmársky rukopis dodal piesni nový rozmer, s ktorým sa stotožňujú aj jej autori. „Chceli sme videoklip, v ktorom nie je nutná naša prítomnosť. Tomášovi sa podarilo nakrútiť video, ktoré má v sebe atmosféru albumu Príchody Odchodov. Keďže práve nahrávame nový album, takmer sme na ňu zabudli, ale Tomáš nám ju pripomenul. Sme mu za to vďační a myslíme si, že je veľký talent. V súčasnosti dokončuje dokument o nás a našej hudbe, ktorý sme začali nakrúcať už počas nášho minuloročného turné. Videoklip k Mužovi je jeho predzvesťou. Dúfame, že sa bude ľudom video páčiť rovnako ako nám. Skladbu Muž posúva na inú úroveň, ktorá nás okamžite oslovila. Bolo pre nás dôležité uzavrieť kapitolu albumu Príchody Odchodov a sme radi, že sa nám to podarilo práve Tomášovým klipom,“ povedal na adresu čerstvého videoklipu hudobník a textár Robert Pospiš.

Robert Postip Martin Sillay

Ten spoločne so svojím spoluhráčom Martinom Sillayom momentálne nahráva nový spoločný album, ktorý by mal vyjsť na jeseň tohto roku. „Bude dlhší a iný. Stále sa snažíme o to, aby boli naše skladby pravdivé. To je pre nás najdôležitejšie. V hudbe stále hľadáme niečo nové a myslím si, že sa nám to s novými skladbami podarilo. Na skladbách sme pracovali viac ako jeden a polroka a preto je pre nás dôležité, aby zneli, ako majú. Bude to album o dobe, v ktorej žijeme. Vždy sme ho chceli nahrať, ale až teraz prišiel ten správny čas,“ povedal na adresu pripravovanej nahrávky Robert Pospiš.

Nový album hudobnej dvojice Robert Pospiš / Martin Sillay vyjde vo vydavateľstve REAL MUSIC HOUSE, za ktorým stoja obaja hudobníci. Robert Pospiš a Martin Sillay po jeho vydaní opäť vyrazia na veľké slovenské turné.

Videoklip ku skladbe Muž nájdete aj na youtube. Viac informácii o hudobnej dvojici Robert Pospiš / Martin Sillay nájdete na ich stránke: www.robertpospismartinsillay.com

Zdroj: REAL MUSIC HOUSE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET