House Invasion: 21. januára v Barracuda clube v Nitre!

Nitrianský klub Barracuda prichádza v novom roku s klubovkou, ktorá zaujme najmä vyznávačov house music. Pripravili sme pre vás zaujímavú party House Invasion , kde prebehne naozajstná invázia príjemnej zábavy a kvalitnej hudby.

Už v sobotu 21. Januára sa pripravte na milú trojicu DJov, ktorí sa predstavia za mixom a prinesú vám pohodu a radosť pri tanci. Celá noc sa bude niesť v rozmedzí elektro, house, minimal a tech house. O túto nádielku sa postarajú dvaja domáci zástupcovia DJ Smoly & Paulo Mewini a jeden hosť z Čiech obľúbený DJ Tripmain. Títo traja páni sa, už teraz nevedia dočkať, kedy sa postavia za mix a naservírujú vám skvelú hudobnú nádielku a zábavu do rána bieleho.

V tento večer sa rozhodne môžete tešiť okrem dobrej hudby aj na kvality ešte stále čerstvo prerobeného klubu a sympatické gogo tanečnice, ktoré vás budú svojim umením sprevádzať, počas celej noci. Tešíme sa na vás v sobotu 21.januára v Nitrianskom klube Barracuda a nezabudnite, prvých 300 návštevníkov vojde dnu za zvýhodnenú sumu 2€ .


21.1.2012 House Invasion
DJ´s: Tripmain CZ, Smoly, Paulo Mewini
Barracuda club Nitra

House Invasion

Zdroj: House Invasion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET