Horská Chata vydáva digipack Best of a videoklip!

Kapela Horská Chata sumarizuje svoje najlepšie skladby. Po aktuálnom štúdiovom albume „4“ chystajú „chatári“ výber toho najlepšieho zo svojej tvorby. Digipack THE BEST OF HORSKA CHATA vyjde 4.mája a bude obsahovať 19 skladieb a doposiaľ 2 nevydané novinky.

„Rozhodli sme sa vydať BEST OF vzhľadom k tomu, že oslavujeme 10 výročie vzniku kapely. Pri takom okrúhlom výročí padne takáto výberovka na úrodnú pôdu,“ hovorí líder kapely Martin Vantúch. Na digipacku kapela zoradila osvedčené skladby a pridala aj 2 nové kúsky Zatratený a Nestačil som povedať. „Ide o skladby, ktoré sme nahrali nedávno kvôli spomínanej výberovke a sú to praktický najhorúcejšie dve veci z našej dielne. Veríme, že sa budú páčiť,“ dodáva Vantúch.

Horská Chata

Zároveň kapela už dnes ráno púšťa do sveta nový videoklip ku skladbe STRACH NÁM BRÁNI VERIŤ… Strašidelný klip sa natáčal v starej rozpadnutej budove a hlavnú úlohu v ňom zohráva práve pocit strachu, ktorý v klipe stelesňuje líder Martin Vantúch. „Pri natáčaní som sa neskutočne zabával. Pripadalo mi to skôr ako natáčanie komédie,“ povedal Martin.

Kapela oslavuje tento rok desiate výročie svojho vzniku a oslavovať bude vo veľkom štýle. „Novým klipom a výberovkou Best Of chceme našim fanúšikom dať na vedomie, že hudbu hráme pre nich. Je dôležité, aby vedeli, že aj kvôli nim sa každý deň snažíme zdokonaľovať,“ dodal Vantúch.

Horská Chata vyrazí v deň vydania CD Best Of Horská Chata, teda 4. mája na pódiá a to ako jediná predkapela na česko-slovenskom rozlúčkovom turné kapely Team.

Zdroj: Lubo Simkovic, PR manazer Horskej Chaty
Publikoval: Redakcia GREGI.NET