Hlavnú úlohu v novom klipe Adama Ďuricu má krásna príroda a chlapská samota!

Päť dní pred vydaním svojho štvrtého radového albumu zverejnil Adam Ďurica nový singel. Pieseň sa volá Dovtedy a videoklip k nej sa rozhodol nakrútiť v nádhernej prírode na hraniciach Nemecka a Čiech.

Nová pieseň Dovtedy je druhou ochutnávkou z nového albumu, ktorý vyšiel piatok 28.10. Volá sa Spolu a je na ňom 12 skladieb. Videoklip k novej piesni zveril Adam opäť do rúk Ondřeje Urbance, s ktorým nakrútil aj úspešný klip Spolu.

„Tentokrát sme si povedali, že spravíme klip s jesennou náladou, kde bude okrem Adama v hlavnej úlohe krajina. Rovnako ako pri klipe Spolu mal Adam určitú predstavu už pred samotným nakrúcaním a my sme sa ju pokúsili, čo najviac naplniť,“ prezradil Ondřej, ktorého doplnil Adam: „Videoklipom Dovtedy sme sa snažili navodiť úplne pohodovú kľudnú atmosféru a ak by som ju mal vystihnúť jednou vetou, tak je to mužská samota. S výsledkom som veľmi spokojný. Ondřej urobil výborný klip a verím, že sa bude páčiť aj mojim fanúšikom.“

Režisér vybral na nakrúcanie oblasť České Švýcarsko, čo je Národný park na hraniciach Nemecka a Čiech. Natáčalo sa dva dni, najviac v okolí Tisé, Pravčické brány a Hřenska.

adam-durica-nakrucanie-videoklipu-dovtedy

„Prostredie, kde sme sa po celý čas pohybovali, bolo nádherné. Svojou krásou mi niekoľkokrát zobralo dych. Na každých 500 metroch sme mohli točiť hodiny záznamu. České Švýcarsko ponúka veľa krásnych výhľadov a miest, ktoré potešia oči aj dušu,“ neskrýva nadšenie z vybranej lokácie Adam.

Počas nakrúcania zažil Adam s celým štábom rôzne nečakané situácie, ktoré dnes už síce vyvolávajú úsmev na perách, ale v momente, keď nastali, nebolo nikomu veru veľmi do smiechu.

„Najviac nás vystrašil pes husky, ktorý Adama v klipe na niektorých záberoch sprevádza. Predviedol nám nielen svoje herecké schopnosti, ale taktiež nám ukázal aké to je sa len tak z ničoho nič stratiť. Kinley utiekol a hodiny sme ho nevedeli nájsť. To boli chvíle, kedy sme sa všetci báli. Našťastie, sa pár minút pred poslednou klapkou vrátil a my sme boli opäť v plnom počte,“ zasmial sa Ondřej.

adam-durica-nakrucanie-videoklipu-dovtedy_01

Text novej piesne Dovtedy napísal Adamov dnes už dvorný textár Vlado Krausz, hudbu si zložil Adam sám. O produkciu sa postaral Adam a Peter Ďudo Dudák.

facebook Adama Ďuricu:
https://www.facebook.com/adam.durica.1

Zdroj: Universal Music
Foto: Branislav Šimončík