Hip Hop Žije: Streetsportline streetball, u rampa, extremegang show …

Rovnako ako minulý rok, ani teraz nebude chýbať streetball na festivale Hip Hop Žije. Aj tento krát ho bude organizovať bratislavský shop Streetsportline, ktorý ti prináša oficiálne info k tejto akcii a preto ak chceš vyhrať zaujímavé ceny a dobre si zahrať basket, čítaj nasledujúce riadky.

Streetballový turnaj bude rozdelený na 2 dni a počet mužstiev bude limitovaný na 24. Turnaj sa bude hrať podľa zaužívaných pravidiel z minulosti a nebude sa jednať o 3×3 streetbasket ale o pravý pouličný streetball.

Streetsport TimeLine

V piatok 27.06. sa streetball začína o 16:30 a hrať sa bude do 18:30. O 19:00 začína exhibičný zápas v ktorom si zmerajú sily celebrity (Mc’s, Dj’s a pod.). Máme už potvrdené prvé mená, ale tie sa odhalíme neskôr. Po zápase celebrít sa bude do 20:00 pokračovať až kým sa nedohrajú základné skupiny a nebudeme poznať postupujúcich do sobotných súbojov.

V sobotu 28.06. sa streetball začína o 16:00 a hrať sa bude v priebehu celého dňa. Novinkou je aj to, že počas druhého dňa si svoje sily zmeria až 16 postupujúcich mužstiev – postúpi až 16 mužstiev z piatkových 24. Ide predsa o to aby ste si poriadne zahrali… O 19:00 turnaj vyvrcholí Slam Dunkom, ktorého víťaz dostane skvelú hodnotnú cenu.

basket

Do turnaja sa môžete prihlásiť v bratislavskej predajni STREETSPORTLINE na Šancovej 3.

Cena registračného poplatku je stanovený na 10€ za osobu. V cene tohto poplatku je zarátané aj dvojdňové vstupné na festival a občerstvenie. Tak ako minulý rok aj tento by sme sa radi vyhli špekulantom, a tak na to aby ste sa mohli registrovať, musíte spĺňať dve podmienky:
1. Lístky sa budú dať vyzdvihnúť na bráne festivalu až v piatok 27.06.2014 ráno
2 .Na prihlásenie tímu bude nutné preukázať, že sa hráči zúčastnili aspoň na troch streetbalových turnajoch za posledné dva roky.

Pre viacej informácii o streetballe klikajte na fb shopu Streetsportline

Aj tento rok nádete na festivale minirampu, na ktorej budete mať možnosť vidieť skateboard, inline a bike exhibíciu pro riderov z F-S Teamu.

skate

Program obohatí aj team menom ExtremeGang, ktorý pozostáva z niekoľkých jazdcov na bicykloch. Venujú sa rôznym disciplínam ako napr. flatland, biketrial, unicycle a pod. Jazdci tohto teamu majú za sebou veľké množstvo súťaží, vystúpení, účinkovali vo filmoch, klipoch a niekoľko z nich je aj zapísaných za svoje výkony v Guinessovej knihe rekordov. Exhibície ExtremeGangu budete môcť vidieť počas trvania festivalu.

Stále máte možnosť si zakúpiť normálne lístky a VIP lístky za zvýhodnenú cenu v sieti ticketportal. Špeciálny balíček – tričko Hip Hop žije + lístok nájdete v rukahore shope. Taktiež máte možnosť si zakúpiť k lístku v spomínanom rukahore shope Album Hip Hop Žije za zvýhodnenú cenu 4 eura, k VIP lístku je toto CD pribalené zdarma.

plagat

Zdroj: Hip Hop Žije 2014