Hip Hop Žije prináša opäť meno z USA a 15 ďalších interprétov.

Pred niekoľkými dňami bol zverejnený headliner festivalu Hip Hop Žije, ktorým bude multiplatinový rapper a herec DMX. Dnes sa organizátori rozhodli opäť zverejniť ďalšie mená, ktoré vystúpia na druhom pódiu s názvom Urpiner Stage.

Hlavným menom Urpiner Stage-u bude americký rapper Lord Lhus, ktorému v roku 2011 vyšiel album „The Iron Fist” spoločne s Savage Brothers a producentským duom Snowgoons. Fanúšikovia hard core rapu ala Necro a spol. sa môžu tešiť na dávku tvrdého rapu.

Urpiner Stage dáva ďalej priestor opäť domácim interprétom, koncertne sa predstavia: Haha Crew, Rzb, Bio, Hely, Krok Spet a Grendy.

Za pultami sa o párty v nočných hodinách postarajú Gramo Rokkaz djs (Metys, Miko a Lkama), Grimaso, Billy Hollywood a Abe. Z Čiech to bude Kwe a dj-ské duo 1210 Symphony zložené z dja Chocolatic-a a dja Diskotek-a, ktorý sa môžu pýšiť účasťou na IDA world finals.

Stále mate možnosť si zakúpiť normálne lístky a VIP lístky za zvýhodnenú cenu v sieti ticketportal. Špeciálny balíček – tričko Hip Hop žije + lístok nájdete v rukahore shope.

plagat

Zdroj: Hip Hop Žije 2014