Hip Hop Žije má nového headlinera!

Organizátorom festivalu sa podarilo nemožné. Pred dvomi dňami im oznámil manažment DMX-a, že sa jeho tour kvôli zdravotným problémom ruší. V priebehu 48 hodin sa teamu Hip Hop Žije podarilo nájsť viac ako adektvátnu náhradu ktorá poteší hlavne fanúšikov “novej školy”.

Po troch dňoch nepretržitých rokovaní s viacerými agentúrami a manažmentami rôznych interprétov sa nakoniec podarilo nájsť meno z USA, ktoré bude korunovať celý festival.

Headlinerom Hip Hop Žije bude mimoriadne aktuálne a horúce meno z USA, rapper patriaci k momentálnej elite svetovej hip hopovej scény, je podpísaný pod vydavateľstvom Dja Khaleda – We The Best Music, taktiež pod Birdman-ovým Cash Money Records – ACE HOOD!

Rokovania boli mimoriadne náročné, kedže ACE HOOD sa mal už túto nedeľu zúčastniť prestýžnych BET Awards v Los Angeles. Po dňoch náročnej komunikácie sa nám podarilo jeho manažment presvedčiť, aby v sobotu vystúpil na Hip Hop Žije. Časť nášho organizačného teamu muselo kvôli tomu ísť osobne do Kosova (Priština), kde sa jednania konali.

Tento mladý a mimoriadne úspešný rapper z Floridy má na konte niekoľko mega hitov a spoluprác s menami ako Lil Wayne, Rick Ross, T Pain, Akon, Meek Mill a mnoho ďalších…

„Ako prvé sme začali okamžitedopĺňať domáce mená, ktorými sme chceli poskytnúť aspon dočasne malé odškodnené všetkým fanúšikom“ – hovorí jeden z organizátorov.

Prvá domáca skupina, ktorá obohatí line up je BOYBAND (Idea a Boy Wonder), ktorí len pred niekoľkými týždňami vydali svoj druhý album Galapágy a sú medzi návštevníkmi festivalu mimoriadne obľúbení.

Druhou domácou skupinou, ktorá vystúpi na festivale je legenda československého rapu – už neexistujúci NÁZOV STAVBY (Čistychov, DNA, Slipo, Bacil, Šegi 100 a Hajtkovič).

NS koncertovali naposledy cca pred vyše rokom, kedy oznámili, že to bolo ich prvé a posledné turné spolu, a že už nebude možnosť ich spolu vidieť na pódiu. Koncert NS je možné považovať za mimoriadny unikát, ktorý sa už pravdepodobne nikdy nebude opakovať.

Organizátori taktiež čoskoro zverejnia nový line up, s novými menami a upravenými časmi.

V piatok sa festival otvára podľa plánu, teda 16:00. Lístky v predpredaji za zvýhodnenú cenu 33€ získate v sieti Ticketportal do piatku 12:00.

Prinášame vám aj jednodňové vstupenky, ktoré bude možnosť si zakúpiť iba na mieste:

(bude ich dostatočné množstvo pre všetkých návštevníkov):

VIP na celý víkend 89€
NORMAL na celý víkend 39€

VIP na piatok 49€
NORMAL na piatok 19€

VIP na sobotu 49€
NORMAL na sobotu 25€

Timeline_Ace_Hood

Zdroj: Hip Hop Žije