Hip Hop Žije 2014: The Legits Bboy Battle, Workshop s Lady Mel a ďalší vystupujúci!

Hip Hop Žije v spolupráci s The Legits vám tento rok pripravili jedinečný sprievodný program –   The Legits Dance Battle Day.

Sobotňajší tanečný program začne už na obed naUrpiner Stage-i. O 13:00 štartuje 10. kolo BRKN International, celoslovenskej “bboy ligy”, kde sa v piatich battloch predstaví slovenská bboyi elita. O 14:00 nasleduje hlavný battle v podobe 4 vs 4, kde sa na pódiu predstaví osem pozvaných slovenských bboy crews. Víťazná crew bude reprezentovať Slovensko na svetovom finále Outbreak Europe, ktorý sa uskutoční posledný júlový víkend v Banskej Bystrici, za účasti viac ako 60 krajín sveta. Do poroty zasadne kvalitné trio zložené zo slovenských bboys a jedného zahraničného hosťa. Gramce bude žhaviť DJ Piggo a mikrofón si vezme do ruky Osťo.

legits_1

Tanečný program od 16:00 uzavrie workshop s exkluzívnym hosťom! Tento workshop bude samozrejme voľne prístupný pre každého. Všetci návštevníci budú mať možnosť sa zúčastniť tohto tanečného kurzu, ktorý bude vedený pod taktovkou jednej z najlepších tanečníčiek na Slovensku, zakladateľkou tanečnej školy Hip Hop FakultaLady Mel.

Nežné pohlavie doplní ešte speváčka Layla, ktorá odštartuje sobotňajší program hlavného stage-u. Urpiner Stage odhaľuje ďalšie prekvapenie, ktorým bude ILP Label Show. Úplne poprvý krát sa stretnú zástupcovia tohto labelu – Delik, Haha CrewMC Gleb na jednom pódiu a odprezentujú svoju spoločnú show, kde zaznejú nie len sólo, ale aj spoločné tracky. Taktiež by sme chceli poukázať na dj-ov, ktorí zahrajú vo VIP zóne: domáci Viktor Hazard, Fazo, Spin a Koogee z Prahy.

Stále máte možnosť si zakúpiť normálne lístky a VIP lístky za zvýhodnenú cenu v sieti ticketportal. Špeciálny balíček – tričko Hip Hop žije + lístok nájdete v rukahore shope. Taktiež máte možnosť si zakúpiť k lístku v spomínanom rukahore shope Album Hip Hop Žije za zvýhodnenú cenu 4 eura, k VIP lístku je toto CD pribalené zdarma.

plagat

Zdroj: Hip Hop Žije 2014