HEX prekvapil návštevníkov bratislavskej Starej tržnice, predviedol im ochutnávku turné!

Obrovské prekvapenie v Starej tržnici v centre Bratislavy! Skupina HEX to rozbalila a návštevníkov poriadne šokovala. Nakupovanie im spríjemnila neplánovaným koncertom.

Spolu s kapelou Družina zahrali hity HEX-u v novom šate – na ľudovú nôtu. Stará tržnica sa doslova zastavila. Deti, rodičia aj starí rodičia sa na chvíľu vzdali nákupov a tancovali a spievali spolu s HEX-om.

Piesne v rockovo-folklórnych aranžmánoch sa návštevníkom evidentne páčili. Chalani ich pozvali na novembrové koncertné turné. Nenechajte si ujsť „HEX VŠETKO NAJLEPŠIE ACOUSTIC TOUR 2015“, ak si lístky kúpite do konca októbra, môžete vyhrať akustickú gitaru Petra „Ďuďa“ Dudáka.

JZEM6611

Skupina HEX opäť prekvapila! Peter „Ďuďo“ Dudák, Tomáš „Yxo“ Dohňanský, Martin „Fefe“ Žúži a Tibor „Tybyke“ Szabados to rozbalili v Starej tržnici v centre Bratislavy. Návštevníkov potešili neplánovaným koncertom. Spolu so skupinou Družina zahrali známe hity HEX-u v rockovo-folklórnom šate.

„Naozaj sme chceli, aby to bolo prekvapenie a tak sme to nikde neohlásili, dokonca ani na našom facebooku. Chceli sme, aby ľudia, ktorí chodia na tieto trhy pozerali, že čo sa to deje. Takéto niečo ešte v Starej tržnici predsa nebolo. Netušili sme, do čoho ideme, ale mám pocit, že to dobre vypálilo. Zbehlo sa skutočne veľa ľudí. Som z toho nadšený,“ spokojne skonštatoval Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

JZEM6674

Stará tržnica sa doslova zastavila. Návštevníci si netradičnú zábavu evidentne užívali.

„Na týchto trhoch som bol prvý raz. Som prekvapený, aké to bolo výborné, koľko ľudí sem chodí. Boli tu malé deti, rodičia, starí rodičia.. Spievali, tancovali… Čo viac si priať?“ pýta sa s nadšením Peter „Ďuďo“ Dudák.

Bratislavská kapela po prvý raz zahrala pred publikom  známe hity v novom šate – na ľudovú nôtu. Malý koncert bol ukážkou toho, ako bude HEX znieť na spoločnom novembrovom turné s kapelou Družina.

JZEM6650

„Bolo to výborné a zdá sa, že sa tu ľuďom páčilo. Zastali, a tešili sa, že okrem nakupovania dostali aj takéto príjemné „občerstvenie“. Chceli sme ich upozorniť na turné. Verím, že sme ich presvedčili a že si prídu pozrieť celý koncert,“ prezrádza Martin „Fefe“ Žúži.

„Pre nás je toto celé dobrodružstvo. Družina totiž chápe a používa hudbu inak ako my. Myslím ale, že to veľmi sadlo. Po tejto prvej „verejnej skúške“ budeme makať, aby bol koncert nezabudnuteľný. Mne sa to veľmi páči. Mám rád zvuk píšťalky, husličiek… Baby z Družiny krásne spievajú, je to super,“ netají nadšenie Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Počas jesenného turné sa chalani zastavia v šiestich slovenských mestách. Na nový zvuk HEX-u sa môžu tešiť fanúšikovia v Spišskej Novej Vsi, v Bratislave, Žiline, v Trenčíne, v Košiciach a v Banskej Bystrici. Fanúšikovia nezabudnite, HEX-áci sa rozhodli potešiť vás lahôdkou. Ak si lístky kúpite do konca októbra, môžete vyhrať akustickú gitaru Petra „Ďuďa“ Dudáka!

JZEM6727

Chalani sa už teraz tešia, ako sa po koncertoch budú s fanúšikmi fotiť, rozprávať, či podpisovať albumy. HEX-áci sľubujú, že na turné bude k dispozícii aj výberový album a množstvo tričiek, odznakov a iných predmetov s logom HEX-u. Skupina sa predstaví spolu s Družinou, ktorá hrá v zložení Petra Humeňanská a Miťa Almášiová – spev, Janko Šimjak a  Matúš Fiľo – píšťalky, fujara, Marek Konček – husle, Aty Béreš – basová gitara, Matvej Sabov – akustické a elektrické gitary, Ján Fiala – bicie. Nenechajte si ujsť unikátne VŠETKO NAJLEPŠIE ACOUSTIC TOUR 2015, vstupenky sú dostupné na www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

HEX VŠETKO NAJLEPŠIE ACOUSTIC TOUR 2015
12.11. Spišská Nová Ves
19.11. Bratislava
23.11. Žilina
25.11. Trenčín
03.12. Košice
10.12. Banská Bystrica

Zdroj: Propaganda House s.r.o.