Hard Sound: Luckes B-Day Bash!

Po krátkej pauze sa môžete opäť tešiť na dalšiu pravidelnú klubovku v podaní Hard Sound Music Eventu. Tentokrát sa ocitneme v priestoroch staro nového klubu, ktorý sa nachádza pri Veterinárnych vysokoškolských internátoch na ulici Cesta pod Hradovou 11.

Klub je z vnútra veľmi dobre vybavený, či už barom, alebo posedením. Klub má kapacitu približne 250 ľudí, preto by sme boli radi, ak by sme toto číslo zaplnili do bodky. Čo sa týka stageu, tak ten nám bude plne postačovať, pretože je o trochu väčši ako v Déjá Vu clube.

Tento rok nám veľmi rýchlo ubehol a s ním nastal čas osláviť narodeniny jedného z organizátorov tohto eventu. V špeciálnom, tentokrát už druhom diely tejto b.day, sme si pre Vás pripravili samozrejme aj špeciálnych hostí, ktorý nám prídu zahrať. Ako hlavný headliner sa nám predstaví náš jediný zahraničný hosť z Maďarska dj BENTECH /Shot inda head,Overload record/. Ako druhého headlinera tejto akcie sme pozvali jedného najlepšieho d&b dja z Košíc. Nieje ním nik iný, ako sám BENDHY /prosac.sk/. Pre obľúbencov tvrdej a zároveň melodickej hudby v podaní psytrance sa nám predstaví další vynikajúci dj ktorý je v tom najlepší.  Nieje to nik iný ako domáci GUBO /working pro/. Po predstavení týchto djov prichádzaju na rad ďalší headlineri, ktorý Vás nenchajú vôbec vydýchnuť, pretože ich tempo je divoké a rýchle.

Vo svojom špeciálnom B.day sete sa Vám predstaví LUCKES /Schranz.sk,Hardsound event/. Polienko do ohňa pridá jeho kolega všetkým dobre známy CRECER /Schranz.sk,Hardsound event/. Nemáte dosť a potrebujete ešte viac? Nech sa páči na rad prichádza KOFFOS /CSbooking/ řezník zo západu ktorý Vám ukáže pravú tvár HardCoreu ktorý sa aktuálne hraje vo svete.

BENTECH /Shot inda head,Overload Record/ HUNGARY – Bentech first met with Hard Techno music when he was 15 years old in 2005, than he immediately became an addicted of this genre. 2008 was the year when he decided to start his career, bought his first mixer and cdj decks.After 1 year of practising, he would like to show his style in tracks too.He started using Fruity Loops and sent some demos to Jason Little, who decided a collaboration between them and released an EP in BadBrains Rec.After this EP, Bentech recieved many requests from different Labels to release his tracks.For a while, he worked for them, than founded an own label in 2010 : Shot Inda Head Rec,where he released nearly 20 Eps included artists like: Dariush Gee, Scott Kemix, Instigator, Leo Laker and his & friends works also.However he started making tracks in 2009, his first gig was in 2010. In 2011 he played in Germany, Bulgaria, Austria & Hungary in several parties. In 2012 he get his biggest gig, he played on the well-known HTP 8, and on HTP Warm Up also in Czech Republic and also get some gigs in Slovakia, Austria, Bulgaria & Hungary.

BENDHY /WWW.PROSAC.SK/ – Drumandbassu sa Bendhy aktívne venuje od roku 2003, ale s jeho zvukom sa stretol už koncom 90tych rokov vďaka jeho nestorom na Slovensku, Gabannovi a Galaghovi. Začiatok Bendhyho djskej dráhy bol v košickom T-clube, kde spolu s djom Zelom organizovali menšie party.Neskôr spolu s djom Ka-genom pod hlavičkou bookingu Working-pro razia prvé začiatky drumandbass-u v Košiciach. Hrávajú v kluboch Kock a, Supalova, a Radical. Bendhy sa v tom čase zúčastňuje pomerne často na drumandbassových akciach po celom východnom Slovensku, napr. aj v prešovskom Wave clube, kde spoznáva svojich súčasných kolegov Snippah-a a Duall-a.V roku 2006 začína spolupracovať tak pri organizovaní akcií ako aj pri djingu so Slightom. Spolu zakladajú sériu úspešných parties Drumophonic a Liquidity, ktoré svojou návštevnosťou, ale aj djmi ktorí na nich hrali zdvíhajú laťku východoslovenského dnb pomerne vysoko. Jeho sety častokrát doprevádzal svojou lyrikou MC Tukan, ktorý však v súčasnosti pôsobí v stovežatej. V dnešnej dobe spolu so Slightom pokračuje v organizovaní obľúbených pravidelných parties Drumophone v košickom klube Tabačka.

GUBO /WORKING PRO/ – Gubo, vlastným menom Branislav Gubeliny, sa začal venovať djingu od roku 2001, ale psytrance obľuboval už skôr.Bez pochýb ho možeme nazvať jedným zo zakladateľov Psytrance-ovej kultúry na východnom Slovensku.Začal organizovať party vo svojom meste a pomaly to vyústilo do psychadelickej scény, pre ktorú je dnes známy.Po dvoch rokoch sa rozhodol, že nechce byť len návštevníkom, ale že chce túto hudbu ponukať ľudom aj ako DJ. Tajomstvá mixovania mu ukázal v tom čase jeden z najlepších techno Djov na Slovensku Roland Kadela. Netrvalo dlho a Gubo začal byť známy po celom Slovensku a stal sa jedným z najžiadanejších a najčastejšie pozývaných Djov na Slovensku. Jeho schopnosti ho posunuli aj do zahraničia. Vystupoval v krajinách ako Nemecko, Španielsko, Anglicko, Rakúsko, Česko, Poľsko, Ukrajina. Jeho štýl sa dá definovať ako zmes Psychadelic Tranceu s nadupanou basovou linkou v kombinácii s obľubenými melódiami. Jeho hranie vás prinúti vstať a pretancovať sa až do pekla.

LUCKES /WWW.SCHRANZ.SK, HARDSOUND EVENT/ – S hraním začína od pätnástich rokov na diskotékach v Košickom klube. V tej dobe ovplyvnený komerčnou hudbou sa prikláňal radšej k tanečnej hudbe. Zlom nastal v období, kedy začína navštevovať festivaly a rôzne techno party, kde ho hudba natoľko očarila, až sa chcel stať djom a preto v roku 2007 si v Čechách zakúpil svoje prvé gramofóny. Jeho vyvoleným štýlom sa stalo hardtechno, ktorému ostal verný až do dnešného dňa. Prvé pozvánky na hranie prišli o rok na to.V roku 2009 sa vracia Luckes domov na Slovensko, kde pokračuje vo svojej vášni, získava čoraz viac skúseností a príležitosti zdokonaľovať sa a taktiež začína organizovať vlastné akcie. Prvým spoločným promotérskym projektom sa stala párty s názvom Hard Sound,na ktorej si zahrali mená ako Hogar,Matthew,Golpe,Anfree,Tanya, a další známy umelci.V roku 2012 začal pracovať pre booking schranz.sk.“Je to vôbec prvý booking v ktorom som a som veľmi rád, že to začalo práve tu“. Naďalej pokračuje v organizácií domácej klubovky Hard Sound a taktiež Technology parties, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.Nebráni sa ani organizácii parties mimo Slovenska a Open Airom.

CRECER /WWW.SCHRANZ.SK,HARDSOUND EVENT/ – Crecer ,vlastným menom Peter Mišenda, pochádza z východného Slovenska z mesta Košice. Prvé začiatky, kedy sa mu do uší začali veľkou rýchlosťou tlačiť beaty elektronickej hudby, boli v roku 2005 a to ho na toľko oslovilo, až na rad prišlo zakúpenie prvej aparatúry a začiatky djingu.Hardtechno sa stalo štýlom ktorému sa začal plne venovať. V roku 2008 prišlo prvé pozvanie na akciu v clube Windigo v Košiciach. Nasledujúce hrania a pozvania boli zriedkavé, ale o to cennejšie.Ďalším veľmi dôležitým okamihom bolo stretnutie s Dj Luckesom a rozbehnutie spoločného promoterského projektu s názvom HARD SOUND, ktorý je jedinečný hlavne v tom že je jediný na Košickej scéne. Nastal nárast návštevnosti a organizátori  sa rozhodli poriadať pravidlené klubovky.  Projekt HARD SOUND sa dostal do povedomia vplyvných ľudí čo vyústilo do spolupráce s bookingom schranz.sk. Tento významný miľník v jeho kariére ho posunul vpred a začal hrávať aj mimo svojho rodného mesta. V budúcnosti sa určite chce pustiť do svojej vlastnej produkcie a zotrvať v organizovaní akcíí.

KOFFOS /CSBOOKING/ – Vlastním jménem Peter Rindoš. Narodil se v roce 1989 v Ilave a pochází z Púchova. Elektronická hudba ho zaujala už v 15 letech, kdy začal poslouchat styly jako house a elektro. Postupem času dospíval a přiklonil se k tvrdším beatům, které hrají například Jason Little, Instigator, DJ Hammond nebo z Hardcoru Angerfist, Mad Dog a Outblast. Od tohoto období se věnuje nejvíce „svému“ stylu, který mu přirostl k srdci. Jeho styl můžeme charakterizovat jako směs hardtechna a hardcoru. Jeho hraní je naplněné pořádnou energií od začátku až do uplného konce. Jeho zvykem je vždy roztancovat celou párty kdekoliv a kdykoliv. Poprvé zahrál v Trenčínskem klubu Diva, kde začal hrát o něco rychleji než je klasický schranz. Jeho styl byl počastován názvem „extrem schranz“. Od začátku roku 2011 se naplno venuje Hardcoru. Rychlost okolo 170 – 180 BPM není problém! Vystupoval i v jiných Trenčínských klubech: Tropical Club, Krankenhaus v novoměstském Inferno Clubu, Piešťasnském Cotton Clubu, v Ibiza Clubu v Dubnici nad Váhom. Také dostal tu čest zahrát si na jednom z největších Slovenských open airu Bee Free.V ČR si zahrál na slavné Hardtechno Provincii 4 i na posledním Hardtechno Provincii 8 na Favále. Také si zahrál v clubu 7nebe na Oh my God 4, mohli jste ho videt v Brněnském klubu Trix, Nedávno měl premiéru v nejlepším Slovenském klubu MetroClub.Mimo hraní je spoluorganizátorem akce Oh My God, Organizátor akce Explosion a rezidentem slovenské akce Hard Sound.

Hard Sound
16.11.2012
F*Club, Cesta pod Hradovou 11 Košice
Facebook Event

/Tech.house,Techno,Hardtechno,DrumandBass,Psytrance,Hardcore/
All styles on one floor
6 exclusive djs,Massive Sound,Laser,Lights
Special drinks and more good music

Zdroj: Hard Sound