HANS ZIMMER SA V ROKU 2022 VRÁTI DO BRATISLAVY S NOVOU SHOW!

Najznámejší autor filmovej hudby našej doby opäť zavíta osobne na Slovensko! V Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi naživo sprevádzaný kapelou, orchestrom a speváckym zborom 5.marca 2022.

Hans Zimmer live – 05.10.2019 – Qudos Bank Arena – Sydney – Australia

Držiteľ filmového Oscara, dvoch Zlatých glóbusov, štyroch cien Grammy a množstva ďalších ocenení sa po svetovom turné, ktoré prilákalo viac ako milión fanúšikov vráti na pódiá v novom európskom turné od februára 2022.

Organizátor Peter Ďuriš: „Hans Zimmer sľubuje novú show, všetky najväčšie hity, ale čo je pre všetkých fanúšikov asi najdôležitejšie, opäť vyrazí na turné i on sám osobne.“

Hans Zimmer live – 05.10.2019 – Qudos Bank Arena – Sydney – Australia

Bohatá séria vystúpení dostala oficiálny názov Hans Zimmer Live – Europe Tour 2022 a ponúkne okrem jeho najväčších filmových hitov aj novšie kompozície a skladby, ktoré až tak často naživo neprezentuje…

63-ročný Hans Zimmer doteraz spolupracoval na celkovo viac ako 200 projektoch, ktoré zarobili viac ako 28 miliárd dolárov!

Hans Zimmer live – 05.10.2019 – Qudos Bank Arena – Sydney – Australia

Medzi jeho najnovšie počiny patria ďalšie filmové soundtracky veľkých hollywoodských produkcií ako Wonder Woman 1984, Dune, Top Gun: Maverick, či James Bond – No Time To Die.

5.marca 2022 opäť ponúkne svoju hudobnú genialitu a možnosť ponoriť sa do jeho filmových skladieb aj slovenskému publiku na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Vstupenky na koncert Hansa Zimmera sú už v predaji v sieti ticketportal.sk
https://www.ticketportal.sk/event/Hans-Zimmer-Live

Zdroj: TS