Go Techno už tento piatok v Subclube!

Tretie pokračovanie tohto eventu prinesie okrem zmeny miesta aj poriadnu dávku aktuálneho techna, ktoré so sebou prinesú páni Spiriakos a Nois z čiech.

Prvý menovaný je úspešný producent, ktorý aktívne spolupracuje napr. s The Advent, A Paul a pod. Druhý je rezidentom a PR managerom najväčšej českej techno party Apokalypsa. Domáce zoskupenie bude v zložení mladých, aktívnych a talentovaných djs Bari, Branislav Be a Hasky.

GO TECHNO OR GO HOME !

SPIRIAKOS /CZ  (Naked Lunch)
https://www.facebook.com/djspiriakos?fref=ts
https://soundcloud.com/spiriakos
https://www.beatport.com/artist/spiriakos/64883/tracks

INTERVIEW SPIRIAKOS: https://gregi.net/clanky/go-techno-spiriakos-som-schopny-pri-abletone-sediet-od-rana-noci/

Patrik Vítovec aka Spiriakos ako 22 ročný, vydal prvý väčší release už v roku 2009 na portugalskom labeli Naked Lunch. Veľký posun nastáva v roku 2010 keď vydáva track 02 – zero na svetoznámom labeli Kombination Research. V roku 2012 prichádza ponuka na spoločný remix od svetoznámeho dj producenta Advent, pre projekt Zombie Nation & Tiga , ktorý následne zožal veľký úspech medzi špičkou svetovej techno scény. V ďalšej polovici roku prichádza ponuka od portugalského Industrialyzera na vydanie spoločného EP so svojim kamarátom Steen-om na labeli Codeworks.

V minulom roku vydal prvé EP s Advent, ktoré obsahuje remix od belgických Filterheadz, ktoré následne zožalo ohlasy medzi špičkou techno – scény, kde môžeme menovať umelcov ako Richie Hawtin, Dubfire, Umek, Joseph Capriati či Nicole Moudaber. Spiriakos je členom významného svetového bookingu „Naked Lunch Agency“ vďaka ktorému prijíma pozvania do niekoľkých európskych destinácií, medzi ktorými môžeme napríklad menovať slávny nemecký klub Tresor.

NOIS /CZ  (Apokalypsa)
https://www.facebook.com/djnois?fref=ts
https://soundcloud.com/nois

INTERVIEW NOIS: https://gregi.net/clanky/go-techno-nois-hlucne-casy-uz-mam-za-sebou/

Dvadsaťpäť ročný techno dj z Brna, rezidentný dj najväčšej českej techno halovky Apokalypsa. Nois sa zaslúžene pravidelne objavuje na najvýznamnejších festivaloch a kluboch v celej českej republike. (Napr. Apokalypsa, Citadela, Creamfields, Pig Fest, Summer Session, Summer of love a veľa ďalších.)

Je inšpirovaný aktuálnym technom napríklad z labelov Drumcode, CLR či Phobiq. Nois stojí za gramofónmi od roku 2005 a v roku 2011 začal hrať zo štyroch kanálov ktoré ovláda svojimi kontrolermi. Taktiež vyštudoval žurnalistiku a je členom Apokalypsa PR tímu, v rámci ktorého robil rozhovory s hviezdami ako: Chris Liebing, Cari Lekebusch, Joseph Capriati, DJ Rush, Umek, Mauro Picotto, Cristian Varela, Ben Sims, The Advent a další.

BRANISLAV BE (Go Techno, Nightrain)
https://branislavbe.com/
https://soundcloud.com/branislavbe

Branislav Be pochádza z Bratislavy, kde aj žije. Elektronickej hudbe sa venuje necelých 7 rokov, ale ako DJ hráva len 4. Je obrovským fanúšikom mašín, ktoré vyrábajú a modulujú zvuky. V jeho sounde dominuje energické, miestami temné techno, ktoré ma svoj príbeh a pohlcujúce účinky. Tracky, ktoré mixuje ladí precízne k dokonalosti. Pravidelne ho môžete vidieť a počuť na Techhouse.sk pondelkoch v Radosti. Je jeden z členov a zakladateľov Go Techno.

BARI (Go Techno, Planet Rhythm)
https://www.idj.cz/bari/
https://soundcloud.com/bari_andrej_zacik

Vlastným menom Andrej Žáčik. Jeden zo zakladateľov a členov projektov PLANET RHYTHM & GO TECHNO, dvoch clubových nocí v Bratislave. Bari je propagátorom aktuálneho techna, ktoré podlieha prísnym výberom trekov. Jeho sety sú charakteristické svojou energickosťou, pevným beatom a rozvíjajúcou atmosférou. Tým si zachováva svoj osobitný štýl.

HASKY (Go Techno, Planet Rhythm)
https://soundcloud.com/lukas-h-1

Jeden zo zakladateľov a členov projektov Planet Rhythm & Go Techno, 2 domácich klubových nocí v Bratislave. Dlhé roky odchovaný slovenským technom a dnes propagujúci nový zvuk tohto štýlu. V jeho setoch znejú známe mená aj hudba takzvaných nepočúvaných producentov. Kombinuje známe motívy, slučky , melódie do nových podôb. Jeho zvuk je rytmický a melodický.

GO TECHNO
4.4. 2014 (piatok)
SUBCLUB
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
https://www.facebook.com/events/415599048584458/?ref_newsfeed_story_type=regular

gt flayer

Zdroj: Go Techno