Go Techno: Spiriakos – Som schopný pri Abletone sedieť od rána do noci!

Už pred 5 rokmi si Spiriakosov produkčný talent všimli poprední techno matadori ako napr. The Advent, A.Paul a Industrializer.

Patrikova kreativita sa pretavila do aktívnej spoluprace s touto špičkou. Pochopiteľne aj jeho zvuk má chuť vydavateľstiev napr. Naked Lunch, Kombination research a pod.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/23679″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Prečítajte si rozhovor s hosťom večera GO TECHNO

1. V poslednej dobe máš za sebou spoluprácu napríklad The Advent, Industrializer, Apaul a ďalší, aká bola cesta k tejto špičke ?
Všechno se stalo v roce 2009, kdy The Advent hrál na Pig Festu náš remix právě pro A.Paula, tím se nám nabídl prostor mu poklepat na rameno a ozvat se, řekl, ať mu pošleme nějáky tracky, že se mu naše produkce líbí, tak jsme neváhali a zavřeli se do studia, za pár týdnu jsem mu poslal už finální skladbu a ta se mu natolik líbila, že ji vydal na vinylu, tím to celé začalo :-)

2. Vydal si cez 70 trekov, na koľkých aktuálne pracuješ a s kým ?
Nedávno jsem dodělal remix pro Itala Angy Kore, který vyjde jak na 12” tak v digitálni podobe na lableu Elektrax, dále mám hotové demo, které zrovna testuje Marco Bailey a pro tu samou skladbu mi ještě dělá remix americká ikona Joey Beltram. Dále se domlouvá další spolupráce s The Adventem :-)

spiriakos

3. Ako dobre a rýchlo dokážeš zrealizovať svoj nápad / myšlienku do finálnej podoby?
J
ednou to člověku jde samo od ruky a po druhé zas tolik ne. Záleží na mnoha faktorech nálady, inspirace a okolí, ale když se všechy dobré faktory sejdou v jeden den, tak jsem schopen u Abletonu sedět od rána do noci a pomalu ani nejím :D

4. Aké vybavenie používaš na produkciu ?
Používám Software, takže mozek všeho je Ableton 9, dále pluginy on Waves Complete, Native instruments, Sylenth, Razor, Monark, Espl, Elysia a to cele jede na zvukové kartě – Focusrite :)

552868_3940880406313_1211041220_n

5. TOP 3 tvojich vlastných trekov ?
Hugo Paixao – Revenge (Spiriakos remix)
The Advent & Spiriakos – Point of no Return
Spiriakos – Never to Give Up

6. Nie je tajomstvom, že tvoja priateľka je určitú dobu B.UNQ, ktorá sa najprv profilovala predovšetkým ako hardtechno djka. Ako vypadá spolužitie djského páru ? Máte medzi sebou niekedy výmenu názorov na tému techno vs. Hardtechno ?
Tak určitě je to výhoda mit partnera z “oboru”, máme spousty společných přátel a známních po světě, takže tímto je pro nás oba i lehčí, než mít někoho, kdo tomu neholduje :-) Jo, čas od času si z ní utahuji na téme “Hard-Techno” ale myslím si, že to bere :-)

7. A posledná, najdôležitejšia otázka. Aký alkohol máš najradšej ? :)
hehe, no poslední dobou moc nepiji, ale je mi jasný, že u vás to asi nehrozí, takže vodka – džus :-)

10 faktov ktoré by ste mali vedieť o Spiriakosovi:
https://www.facebook.com/notes/go-techno/10-faktov-ktor%C3%A9-by-ste-mali-vedie%C5%A5-o-spiriakosovi/654832137896804

Beatport
https://www.beatport.com/artist/spiriakos/64883

SPIRIAKOSA môžete vidieť na party GO TECHNO 4.4.2014 v SUBCLUBE spolu s NOISOM, Barim, Branislavom Be a Haskym 

GO TECHNO
4.4. 2014 (piatok)
SUBCLUB
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
https://www.facebook.com/events/415599048584458/?fref=ts

gt flayer

Zdroj: Go Techno