Fun rádio Dohoda po prvýkrát aj na snehu!

Už sedem rokov sa najväčší hudobný letný žúr Fun rádio Dohoda teší veľkej obľube. To čo ponúkame v horúcich mesiacov, môžu návštevníci po prvýkrát zažiť aj v zime!

Najväčší letný žúr – Fun rádio Dohoda vždy počas leta ponúka tých najlepších moderátorov, najviac zábavy a hudobné hity. Tentoraz sa 5. marca v lyžiarskom stredisku Jasná dočká svojej prvej zimnej verzie. Podujatie s výstižným názvom Fun rádio Dohoda na snehu tak prinesie aj v zimnom období top slovenských interpretov a skvelú zábavu s moderátormi Fun rádia. Hudobný žúr je súčasťou programu k pretekom Svetového pohára v alpských disciplínach v obrovskom slalome žien, AUDI FIS SKI WORLD CUP Jasná 2016.

Stage Fun rádio Dohoda na snehu nájdu návštevníci strediska Jasná pred klubom Happy End (Demänovská Dolina). Prvé tóny sa rozoznejú na pravé poludnie (12:00). A aké kapely ľudí rozpália aj v tom najväčšom mraze? Nebudú chýbať festivalové stálice HEX a Polemic, „šaľene“ Heľenine oči a čo by bol žúr na svahu bez Majka Spirita. Premiérovo bude dvorným DJ-om Fun rádia, Julo alias Python. Jedinečným, športovo-hudobným zážitkom budú návštevníkov sprevádzať obľúbení moderátori Fun rádia, Junior a Marcel.

Najlepšie však je, že Fun rádio Dohoda na snehu je pre všetkých zadarmo!

Príďte si užiť jedinečnú hudbu, skvelú atmosféru a podporiť spoločne s Fun rádiom naše zjazdárky!

Bližšie informácie nájdete na www.funradio.sk/dohoda

ZD_3

 

Zdroj: Fun rádio