Dvojdňový festival Let It Snow 2020 v Nízkych Tatrách už tento víkend!

Projekt “Let It Snow” je spojenie kvalitného zimného jazdenia so zážitom z dvojdňovej elektronickej párty pod taktovkou III Trident.

Najväčšie zimné stredisko Jasná – Nízke Tatry ovládne elektronická hudba a to cez deň aj v noci. V skvelom klube Happy End, ktorý je bezpochyby jedným z najlepšie vybavených klubových priestorov na Slovensku sa uskutoční od 24.-26.1. celovíkendová párty!

Už tento víkend sa odohrá už 9. ročník jedinečnej akcie Let It Snow, ktorá prináša priamo do zimného strediska Jasná zástup svetových DJov z house & drum and bass music v klube Happy End. Viac info na: www.happy-end.sk

Už prvý deň 12:00h bude priamo pod zjazdovkou Biela Púť prebiehať zahrievacia party v novom CRYSTAL BARe, kde nás naladí na tu správnu vlnu headlineri House & progressive noci!

V piatok 24.1. ovládne Happy End – HOUSE music, kde prijal pozvanie jeden zo zástupcov tohto soundu z ďalekého Los Angels  – DJ a producent Matt Hill, ktorý sa hudbe venuje cez 20 rokov a predvedie nám ten pravý americký sound! Sekundovať mu budú top slovenskí DJs: EKG, Tamira, Drahosh, Emtydee, Tlama, Gombo, Miloš a víťazci DJ contestu D.K.O & Shangy. 

Sobota bude klasicky venována drum and bassu kde vystúpia opäť top reprezentanti sk/cz scény v čele s DJom A.M.C, ktorý je momentálne považovaný za nejlepšieho DnB DJa planéty! Svoju nespútanú show nám predvedie KOVEN, ktorá nás  energickým hlasom odpáli do inej galaxie. 

Supportovať ich bude naozaj pestrá škála DJov zo Slovenska a Českej republiky. Na pódium vystúpi Bifidus, Aktif, Kato, Lixx, Svetlux, Beaty, Disgustin Justin, Swarowsky, Duall, Mi:chal & contest winner Deal0r.

Pre milovníkov (nie len) drum and bassu bude pripravený Drumandbasswear stánok, kde nájdete ďalšie novinky z ich dielne. Aké? To zistíte na mieste. Stánok nájdete priamo v Happy Ende.

Dvojdňové vstupenky nájdete v sieti ticketportal: https://www.trident.sk/tickets/, jednodňové zakúpite priamo na mieste.

Vidíme sa v Jasnej, kde nás čakajú 2 dni plné hudby, tanca, zábavy a samozrejme kvalitnej lyžovačky!

Zdroj: TS