FORREST JUMP o víkendu křtí nové album „Vrtochy“

Následník pět let staré eponymní desky FORREST JUMP se na pulty pod názvem „Vrtochy“ oficiálně dostává až tento víkend 6. května, kdy jej kapela během speciálního setu na domácí půdě zároveň pokřtí.

Aktuální album FORREST JUMP nese název „Vrtochy“. Jedná se o jedenáctipísňovou nahrávku, jejíž produkce se ujal Honza Toužimský z ARAKAIN, který je na albu vedle Martina Kapka (TRAKTOR) i jedním z hostů.

FORREST JUMP ho pokřtí v sobotu 6. 5. 2023 v den jeho oficiálního vydání v sálu luhačovického KKC Elektra (FB event). Stane se tak v rámci koncertu turné Jeden tým, které pánové jedou společně s PORTA INFERI. Na luhačovické štaci se v roli hosta navíc představí i domácí mladá parta HORIZONT, která na svém kontě má několik divácky úspěšných singlů a za sebou jarní moravské klubové turné.

Brány KKC Elektra se otevřou v 18:30, set HORIZONT odstartuje v 19:00. Ve 20:15 se fanouškům představí ostřílení metalisté PORTA INFERI, kteří představí průřez alb „Another World“ (2011), „Out of the Difference“ (2014) a prozatím aktuálním „Alive“ (2019). Ve 22:00 potom nastane prostor pro domácí harcovníky FORREST JUMP.

V jejich téměř dvouhodinovém speciálním setu zazní velká část z nového alba „Vrtochy“, ale kapela prozradila, že pro speciální set zařadila také songy, které se v playlistu dlouho neobjevily. Chybět nebude ani společná skladba s PORTA INFERI s názvem „Jeden tým“, která bude poprvé představena oběma kapelami na jednom podiu.

Kromě samotného aktu křtu bude v průběhu večera zahájena aukce obrazu Davida Kranze aka Dabera, který se stal předlohou pro grafiku alba. Výtěžek z prodeje bude věnován charitativní organizaci Korunka Luhačovice, ta se i postará o její správné využití. Pozice kmotra se vedle ředitelky Korunky Luhačovice ujme také metalový srdcař, frontman ARAKAINu a také producent alba Honza Toužimský, takže je klidně možné, že… no, nechme se překvapit!

Album je možné předobjednat na tomto odkazu, popřípadě ho zakoupit na kterémkoliv koncertu Jeden tým tour.

Forrest Jump
https://forrestjump.cz
https://facebook.com/forrestjumpofficial
https://instagram.com/forrestjumpofficial

Smile Music Records
https://smilemusicrecords.cz
https://facebook.com/SmileMusicRecordsCZ
https://instagram.com/smilemusicrecordscz

Zdroj: Smile Music Records