FORREST JUMP jako Jeden tým vyrazili na turné

Nové album FORREST JUMP je hotovo. Následník eponymní desky se na pulty pod názvem „Vrtochy“ dostane začátkem května, premiérově však je k dostání už od poloviny dubna na turné s Porta Inferi, které se rozběhlo tento víkend.

„Vrtochy“, takový titul pro název aktuálního alba zvolili moravští FORREST JUMP. Jedná se o jedenáctipísňovou nahrávku, jejíž produkce se ujal Honza Toužimský z ARAKAINu.  FORREST JUMP ji už nahrávali v aktuální sestavě s Matym Buriánkem, novou posilou za bicími.

Oficiálním datem vydání alba je 6. květen 2023, kdy jej FORREST JUMP zároveň pokřtí v rámci luhačovické zastávky turné „Jeden tým“ s PORTA INFERI, pro nějž ještě před jeho začátkem přichystali drobné překvapení – společnou píseň a videoklip „Jeden tým“ a z tábora obou kapel už pronikly informace o společném provedení písně i v koncertní podobě.

I když „Vrtochy“ vychází až v květnu a oba spolky na turné vyrazili už tento víkend 13. dubna 2023, kdy společné koncertování zahájili v olomouckém Bounty Rock Café, nová deska FORREST JUMP je pro fanoušky předpremiérově k dostání už na turné. Tedy i na dalších zastávkách v Ostravě, Brně, Jihlavě, Hodoníně, Luhačovicích, Plzni, Českých Budějovicích, Litvínově a pražském Vagonu.

Jak už bylo řečeno, křest alba proběhne v Luhačovicích v den vydání desky. Zde proběhne i dražba obrazu „koňské“ předlohy pro cover alba od malíře Davida Kranze. Výtěžek bude poslán charitativní organizaci Korunka, jejíž ředitelka Veronika Crha–Záhorská bude i jednou z kmoter alba.

Forrest Jump
https://forrestjump.cz
https://facebook.com/forrestjumpofficial
https://instagram.com/forrestjumpofficial

Smile Music Records
https://smilemusicrecords.cz
https://facebook.com/SmileMusicRecordsCZ
https://instagram.com/smilemusicrecordscz

Zdroj: Smile Music Records