Festival Woodstock súčasťou doprovodného programu zlínskej rally!

V průběhu Barum Czech Rally Zlín se uskuteční v sobotu 1. září hudební festival pod názvem Zlínský Woodstock 2012. Letošní v pořadí již dvanáctý ročník proběhne ve Zlíně-Malenovicích na prostranství firmy VLW v bezprostřední blízkosti diváckého místa na legendární rychlostní zkoušce Maják.

K největším hvězdám festivalu v malenovickém podhradí patří skupina Support Lesbiens a zpěvák Michal Prokop s kapelou Framus Five. Pořadatel připravil pro účastníky rovněž stanové městečko, které využijí i fandové rally.

Zlínský Woodstock se konal v předchozích letech vždy na konci července, nicméně letos pořadatel rozhodl změnit termín akce na první zářijový den. Koná se právě v průběhu mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín a pravděpodobně spousta fandů rallysportu navštíví tento hudební festival. Vstupenku na Woodstock je možné koupit v předprodeji na webu www.vlw.cz nebo na stránkách Barum Rally www.Czechrally.com za zvýhodněnou cenu 250 Kč a na místě pak 350 Kč. I když si nestihnete vstupenku koupit v předprodeji, v případě prokázání visačky volný vstup Barum Czech Rally Zlín získáte na dané akci slevu 50 Kč. V průběhu večera bude pro návštěvníky festivalu k dispozici velkoplošná LED obrazovka, na které se budou promítat aktuální záběry z letošní barumky. Na pódium postupně vystoupí Kačes a kapela Nový Rumpál, AG Flek, zpěvák Michal Prokop se svou kapelou Framus Five a na závěr programu hlavní hvězda festivalu hudební skupina Support Lesbiens, která oslaví na podzim dvacet let od svého založení!

Pořadatel zřídí v Malenovicích rovněž stanové městečko, kde bude možné stanovat po dobu konání barumky. Jeho výhodou je blízká vzdálenost k atraktivnímu diváckému místu na rychlostní zkoušce Maják v Malenovicích pod hradem. Legendární erzeta Maják se jede v neděli 2. září a první vůz odstartuje v 10.10 hodin, respektive ve 13.10 hodin. Spojte návštěvu Barum Czech Rally Zlín s hudebním festivalem Zlínský Woodstock a zažijte skvělé zážitky!

Zdroj: Barum Czech Rally Zlín