Festival Svojšice s Ninou Kraviz a High Contrastem už v sobotu!

Už tuto sobotu se uskuteční 18. ročník legendárního Festivalu Svojšice. Více jak 30 zahraničních a domácích DJs vystoupí na 3 různých stagích. Brány festivalu se otevřou již ve 14:30.

Tento rok bude festival trochu jiný než předešlé ročníky. Magický šaman letos zastřešuje Festival Svojšice, a proto se i vše ostatní bude nést v duchu indiánských válečníků a lovců z Velkých plání. Kouzelný, tajemný, jedinečný a především plný pozitivní energie a lásky k hudbě, to je Festival Svojšice, který je zasazen do přírodního amfiteátru uprostřed nádherné přírody. Stage budou tradičně rozděleny dle hudebních žánrů. Shaman Stage bude zastřešovat techno DJe, Ritual Stage bude věnována drum and bassu a pro přívržence hard techna je připravena Trans Stage.

Protože festival je už za dveřma, organizátoři pro fanoušky připravili kompletní praktické informace k festivalu, kde se dozví více o line-upu, dopravě, areálu, parkování, kempování, ubytování i popis veškerých aktivit a služeb, které Vám festivalový mejdan poskytne.

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketstream a GoOut za 799 Kč a budou také k dispozici na místě za 850 Kč do 21:00, za 900 Kč poté.

Těšíme se na Vás!
Organizační tým Festivalu Svojšice

Kompletní praktické informace

Více info o line-upu festivalu

Předprodej vstupenek

Facebook festivalu 

Facebook event

Příběh šamana

3D mapy

Zdroj: TS