Festival Hip Hop Žije predstavuje meno zahraničného headlinera – FAT JOE!

V aktuálnom roku oslávi najväčší slovenský rapový festival už svoje jubilejné piate narodeniny, pri príležitosti ktorých sa budú organizátori opäť snažiť o niečo posunúť latku vyššie. Hip Hop Žije sa stal tradíciou, kde sa každoročne stretávajú tisícky ľudí s vášňou pre rapový žáner a vytvárajú tak spoločne silnú atmosféru pre samotných interpretov, ktorí majú vo zvyku predviesť tie najlepšie výkony.

Obrovský dvojdňový hiphopový sviatok sa bude konať v Bratislave na Zlatých pieskoch od piatku, 30. júna do nedele, 2. júla a ako už býva zvykom, okrem zásadných domácich mien ako Rytmus, Ego, Majk Spirit či Separ sa predstavia aj tie zahraničné. Presne tak, ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, aktuálny ročník poctí svojou návštevou jedno z najväčších rapových mien, aké kedy na Slovensku vystúpilo – FAT JOE.

Interpret, ktorý istú a vôbec nie krátku dobu svojim štýlom ovládal rap a diktoval trendy je aj autorom viacerých svetovo známych hitov, ktoré budete mať možnosť konečne počuť aj naživo. Fat Joe mal možnosť za dlhé roky svojho pôsobenia spolupracovať s množstvom zásadných mien a za všetky spomenieme Ricka Rossa, Lil Wayne-a či French Montanu.

Na konte má aj viac ako desiatku hudobných projektov a tiež zopár nominácií na Grammy. Určite sa teda je na čo tešiť a ako už určite viete, organizátori si pre nás v aktuálnom roku pripravili v prípade nepriaznivého počasia aj alternatívu v podobe krytých priestorov, kde by prípadne Fat Joe vystúpil. Tento scenár však nepredpokladáme a pevne veríme, že všetko prebehne hladko pod holým nebom. No a čo sa týka lístkov, tak tie si môžeš zakúpiť napríklad hneď na oficiálnej stránke www.hiphopzije.sk za zatiaľ podstatne zvýhodnenú cenu, ktorá sa bude postupne navyšovať.

Zdroj: Hip Hop Žije