Favoriti MTV Peter Bič Project zahrajú v bratislavskom Heineken Tower Stage!

Megaúspech slovenskej skupiny Peter Bič Project pokračuje! Najnovšie kapelu na čele s gitaristom Petrom Bičom nominovali na cenu MTV European Music Awards! Bičovcov si najbližšie môžte naživo vypočuť na koncerte 27. septembra v bratislavskom divadle Heineken Tower Stage, kam ich pozval Ján Ďurovčík!

Peter Bič Project sú jednoznačne najúspešnejšou slovenskou skupinou! Dokazuje to aj ich nominácia na cenu MTV European Music Awards!

DSC_2139

„Na ocenenia príliš niesme, ale nominácia na cenu MTV nás veľmi potešila. Pretože to je prestížne ocenenie a pre hudobníkov jedno z najvýznamnejších… Keď som sa to dozvedel, otvoril som si fľašu a dal som si od radosti panáka!“ Smeje sa Peter Bič.

Po koncertoch v Poľsku, v Slovinsku a v Švédsku sa Peter Bič Project predstavia na samostatnom koncerte v bratislavskom divadle Heineken Tower Stage. 27. septembra si tak môžte vypočuť ich hity „Hey Now“ či „Thinking About You“.

DSC_2687

„Na koncert sa veľmi tešíme. Po letných festivaloch je to po dlhom čase náš koncert, ktorý nie je nijako časovo obmedzený a môžme si tam robiť, čo chceme. Samozrejme zahráme skladby z nášho posledného albumu „Say it Loud“, ale aj staršie. Momentálne s kapelou cvičíme, takže možno pripravíme aj nejaké prekvapenie…“ Prezrádza líder kapely Peter Bič.

Do Heineken Tower Stage pozval známu skupinu riaditeľ divadla Ján Ďurovčík, ktorý je jej veľkým fanúšikom!

DSC_2619

„Som šťastný, že u nás skupina Peter Bič Project zahrá! Strašne im fandím. Speváčka Katka Kostovčík pochádza rovnako ako ja z Michaloviec, takže o to viac sa z ich úspechu teším. Keď budem v Bratislave, tak si koncert určite nenechám ujsť!“ Plánuje šéf Heineken Tower Stage Ján Ďurovčík.

Peter Bič Project majú ďalšie veľké plány. Práve rozmýšľajú, ako bude vyzerať ich klip na nový singel! Naživo si ich fanúšikovia môžu vychutnať už 27.9. 2013 v Heineken Tower Stage v Bratislave.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.