Eric Prydz v Prahe nevystúpi! Event sa uskutoční ale bez headlinera.

Dnes dorazila do agentury DC Promo nemilá zpráva od managementu Erica Prydze, že headliner eventu nevystoupí. Přinášíme vám oznámení managementu, vyjádření právní kanceláře DC Promo a důležité informace o zítřejší akci včetně časového line-upu, vrácení části předprodejového vstupného a zvýhodněného vstupu přímo na místě.

Jak jsme již v úvodu zmínili, dnes dorazila do pořádající agentury DC Promo.s.r.o informace od managementu Erica Prydze, že headliner zítřejšího eventu nevystoupí. Přes veškerou snahu pořadatele se závěr agentury tohoto švédského producenta spojený s jeho vystoupením nedal ovlivnit. Tímto se agentura DC Promo omlouvá všem fanouškům a partnerům eventu s Ericem Prydzem a jako kompenzaci vrací část vstupného ze zakoupených lístků v předrodeji a nabízí zvýhodněné vstupné při nákupu vstupenky na místě.

Celá audiovizuální show, ceny na barech a veškerý komfort pro návštěvníky dle zůstává beze změny.

Vyjádření bookingové agentury WME:

Anglický originál: “ We regret that this Saturday Eric Prydz will not be able to perform at our show , due to contractual obligations we have been informed by his representatives that we cannot go ahead with the performance and we hope can present him at a future date“.

Český překlad: “S lítostí oznamujeme, že Eric Prydz nevystoupí v sobotním programu. Vzhledem k nespecifikovaným smluvním závazkům deklarovaným jeho managementem, jsme byli informováni, že se nemůže účastnit, ovšem doufáme a věříme, že se tak stane v budoucnu”.

Vyjádření právní kanceláře agentury DC Promo.s.r.o:

Vrácení části vstupného majitelům vstupenek zakoupených v předprodeji a zvýhodněná cena vstupného na místě: Cena vstupenky se vzhledem ke vzniklým událostem sjednotila na 300,- Kč. Pokud jste si zakoupili vstupenky v předprodeji, bude vám vrácena částka následovně:

Květen: 549,- Kč – navráceno bude 250,-Kč
Červen:599,- Kč – navráceno bude 300,- Kč
Červenec: 649,- Kč – navráceno bude 350,- Kč
VIP Gold: 2490,- Kč – navráceno bude 490,- Kč

Dle uvedeného datumu prodeje na vstupence.

Prodej vstupenek na místě:
Normal vstup: 300,- Kč
VIP Gold: 2000,- Kč

Časový Line-up:
20:00 – 22:00  Tomáš Haverlík (Sk)
22:00 – 23:30  Lucca (Cz)
23:30 – 00:30 Gregor Tresher Live! (Ger)
00:30 – 02:30 Jeremy Olander (Swe)
02:30 – 04:30 Henrik B (Swe)
04:30 – End   Adrian Hour (Arg)

Další informace o stavu vzniklé situace budou zveřejněny na https://dcpromo.cz/ericprydzpraha

Zdroj: TOUSTER PRODUCTION