Eric Prydz: Posledné dôležité informácie k sobotnej akcii.

Již tuto sobotu vystoupí v pražské Incheba aréně Eric Prydz. Přinášíme vám důležité informace spojené se vstupenkami, akreditacemi, parkováním, dopravou a dalšími pravidly na tuto událost,kde se kromě zmiňovaného headlinera představí Gregor Tresher Live, Jeremy Olander, Henrik B, Adrian Hour, Lucca a Tomáš Haverlík.

Upozornění a pravidla

Zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.

Po celou dobu konání festivalu platí zákaz vycházení z výstaviště. To platí i pro majitele GOLDEN VIP pásky. Při porušení pozbývá vstupenka a GOLDEN VIP páska platnosti. Zákaz vstupu mladším 15 let! Na akci je zdravotní dozor, požárníci, security služba.

Zákaz požití alkoholu mladším 18 let!

Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

V případě potřeby, dotazu či problému se obraťte na pořadatele akce.

Akreditace Eric Prydz 20.7. Praha

Otevření akreditací ve 20.00 hodin. Ukončení akreditací ve 23.00 hodin.

Všichni akreditovaní ( výherci soutěží, hosté, partneři a další) se musí prokázat na akreditační pokladně platným dokladem (OP, Pas).Pokud nemají doklad totožnosti, nebudou vpuštěni dovnitř. Akreditace je vždy na uvedené jméno a příjmení, nelze ji použít pro někoho jiného.Každý návštěvník festivalu bude podroben osobní prohlídce, která slouží pro bezpečí nás všech. Na akci je přísný zákaz vnášení drog, zbraní, vlastního pití a jídla.Upozorňujeme, že pokud nejste na guest listu uvedeni, nemáte právo na volný vstup na akci. Pracovník Akreditací nemá možnost toto ovlivnit, proto respektujte plynulost odbavení i ostatní hosty ve frontě, prosím. Děkujeme za pochopení.

Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze na základě předložení občanského průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují právo kontroly občanského průkazu z důvodu zjištění plnoletosti návštěvníků festivalu.

Vstupenky

Vstupenky na event Eric Prydz si můžete stále kupovat v síti Ticketportal, na serveru Rave.cz nebo v kamenném obchodu Music Land v pražském Palladiu – Nám. Republiky 1, Praha 1. Více info o vstupenkách naleznete také na https://dcpromo.cz/ericprydzpraha/vstupenky.php

Na místě budou vstupenky k dostání v ceně 800,- Kč za normální vstupenku a 2490,-Kč za Golden Vip vstupenku.

Rozdělení vstupních koridorů a vizualizace scény:

Vizualizaci scény a jednotlivých vstupních koridorů pro předprodeje + výherní vstupenky, akreditace, VIP,hosty  a prodej vstupenek na místě naleznete zde: https://dcpromo.cz/ericprydzpraha/info.php

Doprava k Incheba aréně:

Pokud míříte na Eric Prydz Festival autem, doporučujeme vůz zaparkovat na placeném parkovišti v blízkosti areálu Výstaviště – Areál Výstaviště 67, 170 90 Prague 7. V případě využití MHD doporučujeme dopravit se na festival tramvajemi č. 12, 17, 24, 53 a 54.

Kompletní informace o akci Eric Prydz naleznete na https://dcpromo.cz/ericprydzpraha/index.php

Zdroj: TOUSTER PRODUCTION