Eric Prydz festival: Vypočujte si 7 najzásadnejších skladieb headlinera Erica Prydza!

Eric Prydz festival se nezadržitelně blíží a již v sobotu 20.7. propukne v pražské Incheba aréně jeden z nejočekávanějších eventů letošního léta, na němž se představí celá řada zahraničních hvězd.

Kromě zmiňovaného headlinera se můžete těšit na Gregora Treshera Live!, Jeremy Olandera, Henrika B, Adriana Houra, Tomáše Haverlíka nebo djane Luccu. Připomeňme si 7 nejzásadnějších skladeb Erica Prydze, které roztančily party people po celém světě!

Eric Prydz, Pryda nebo Cirez D – to jsou tři jména, pod kterými tento charismatický Švéd vydává svou vlastní hudbu. Pojďme se zaměřit na 7 stěžejních skladeb, kterými rozhýbal svět elektronické scény!

Eric Prydz – Pjanoo

Hitovka, kterou znají party people po celém světě. Její feeling je opravdu neskutečný a není divu, že se v roce 2008 stala nejrychleji prodávaným trackem na serveru Beatport a Pete Tong ji označil za skladbu týdne ve svém pořadu na britském Radiu 1.

Eric Prydz VS Pink Floyd – Proper Education

Další silná věc, která byla nominována na prestižní ceny Grammy. Eric Prydz dostal jako jediný možnost vysamplovat kultovní kapelu Pink Floyd a nutno říct, že se své práce chopil, jak nejlépe mohl! Tato skladba se stala navíc součástí kampaně pro Greenpeace.

Pryda – Every Day

Letní hitovka s neskutečnou atmosférou, kterou jste mohli slyšet snad na všech open air festivalech a jejíž melodie vám utkví ve vaší hlavě – to je Every Day!

Eric Prydz – Niton

Silná skladba s kouzelným vokálem je opravdu pocitovou záležitostí. Poslechněte si tuto hudební lahůdku.

Cirez D – On Off

Pod svým druhým pseudonymem Cirez D vydal Eric Prydz energický track s názvem On Off, který má opravdu šťávu a je pravidelně hrán předními dj’s z celého světa. No posuďte sami.

Cirez D – Mokba

Dalším zásadní skladbou je rozhodně našláplá záležitost Mokba, kterou Prydz vydal opět pod svým alter egem Cirez D.

Pryda – M.S.B.O.Y.

Sedm nejzásadnějších skladeb Erica Prydze uzavíráme trackem M.S.B.O.Y., který drtí taneční parkety velkých halovek stejně tak jako klubů!

Kompletní informace o Eric Prydz festivalu naleznete na www.ericprydz.cz

Zdroj: TOUSTER PRODUCTION