ERASURE si privezú vlastných kuchárov aj ochranku!

Už o necelý mesiac sa v Bratislave predstaví duo Erasure. Dvojica príde predstaviť svoj nový album Tomorrow´s World, ale zahrajú hlavne staršie, osvedčené hity. Na Slovensko si privezú aj vlastných kuchárov!

V stredu 16. novembra sa bratislavské Pasienky stanú dejiskom výnimočného koncertného zážitku. Na Slovensko pricestuje dvojica Andy Bell a Vince Clarke, celému svetu známa ako Erasure.

Erasure odohrajú viac ako 20 piesní. Repertoár je zložený prevažne zo starších hitov (Stop, A little respect, Drama, Love to hate you, Always, Sometimes,…), ale zahrajú aj piesne z aktuálneho albumu Tomorrow´s World. Skupina pricestuje so svojim štábom v ktorom nechýbajú ani kuchári a osobní strážcovia, ktorí budú celý čas na dvojicu dohliadať. Skupina si priváža aj vlastných zvukárov.

Koncert bude trvať približne 90 minút, počas ktorých Andy Bell vymení niekoľko kostýmov. Organizátor Marián Maček: „Andy Bell sa na koncert bude maskovať a pripravovať sám, niekoľko krát sa prezlečie, a preto management požaduje veľkú miestnosť špeciálne určenú na make up a kostýmy. V šatni požaduje Andy veľké zrkadlá a veľa svetla.“

Vizuál scény:

Erasure scena
Erasure scena

Skupina Erasure patrí medzi najpodstatnejšie hudobné zoskupenia z Veľkej Británie. Kapela vznikla v roku 1985, pôvodne ako štúdiový projekt Vince Clarka. Všetko sa zmenilo keď na konkurze zaspieval vtedy 21-ročný Andy Bell. Dvojica má dodnes na konte 14. štúdiových albumov (vrátane novinky Tomorrow´s world). Albumy Innocents, Wild!, Pop – the first 20 hits, Chorus a I say, I say I say sa vyšplhali na vrchol UK chartu. Dvojica za 26 rokov svojej existencie predala viac ako 30 miliónov svojich nahrávok. Hity Sometimes, A little respect, Blue savannah či Love to hate you patria dodnes medzi obľúbené rádiové hity.

Vstupenky na koncert sú v predaji od 33 € v sietiach www.ticketstream.sk, www.ticketportal.sk

Zdroj: Andrej Kratochvil
Publikoval: Redakcia GREGI.NET