Off: Elektronická klubovka predstaví vo Fléde hviezdneho Lukea Abbotta a Norwella!

Ze spolupráce tří brněnských promotérů – Level B production, AVA a Hertz, vzešel line-up posledního OFF. Luke Abbott a Norwell platí za hvězdné talenty současné evropské elektronické scény. Na Flédě se objeví 28. března ve společností mladého britského dua Always Late.

Norfolský producent Luke Abbott je jedním z hlavních vývozních artiklů britského labelu Border Community, který patří mezi respektovaná a vlivná vydavatelství na poli (ne)taneční elektroniky. Jeho poznávacím znamením je energický beat a až nervně těkající perkuse, do kterých vkládá množství šťavnatých detailů. Nad nimi se nesou rozčepýřená syntezátorová arpeggia, která Abbott mistrně nechává roztékat do nečekaných směrů a zvukových barev. Jeho live sety tyto atributy přirozeně sdílejí s jeho nahrávkami, jsou však o poznání syrovější a rozvernější.

Norwell se ponořil do říše kosmické hudby ze 70. let, aby se vrátil s moderními podklady a kreativností. Hypnotizující, povznášející, přesto uzemněné – Norwell spojuje šumící analogové syntezátory a moderní elektronickou hudbu ve zvuk, který rezonuje myslí i tělem.

Londýnsko-edinburské duo Always Late balancuje mezi sny a tanečním parketem. Mix syntetizátorů se ženskými vokály vytváří jedinečnou atmosféru. V rámci večera se dále můžete těšit na dj sety pro snílky a taneční kosmonauty od Niny Pixel (Hertz), Sun Drugs (Sky To Speak, AVA) a Sneddiggena Snurssly (AVA). O jedinečné VJ projekce se postarají ƒiɗɗA a Fuzzy Ray a povznášející atmo dokreslí jedinečná výzdoba klubu.

OFF slibuje zážitek všem fanouškům moderní elektroniky.

OFF:
28. března 2014
Fléda, Brno
Cena: 180/220czk
Luke Abbott/Uk
Norwell/Hu
Always Late/Uk
fcb event:  www.facebook.com/events/1385007191768419/

off

Zdroj: Fléda