Electro Swing Fever prinesie do Bratislavy českých Mydy Rabycad i DJs z Malty.

Vo štvrtok 24. októbra sa môžete pripraviť na ozajstnú electro – swingovú horúčku v podaní zahraničných DJs či kapely. Na akcii Electro Swing Fever sa v bratislavskom Nu Spirit Club predstaví DJské duo z Malty a dvojica DJs zo Slovenska. Svoj debutový album pokrstí prvá česká electro – swingová kapela Mydy Rabycad.

Podujatie pod názvom Electro Swing Fever predstavuje party pre všetkých milovníkov tohto žánru, ktorý v sebe kombinuje tradičný swing a súčasnú tanečnú hudbu. V zahraničí ho preslávil najmä rakúsky producent Parov Stelar. Po pražskom klube Roxy, brnenskej Fléde a wroclavskom klube Puzzle swingová horúčka dorazí aj do Bratislavy!

Malalata-42 copy

Hlavným aktérom Electro Swing Fever je česká kapela Mydy Rabycad. Electro – swingová formácia, na ktorej čele stojí temperamentná herečka a speváčka Žofie Dařbujánová, nadväzuje na poctivé remeslo swingových bigbandov a súčasnú produkciu electro – swingu, pričom kráča výhradne svojou vlastnou cestou. Kapela Mydy Rabycad práve v Bratislave pokrstí svoj debutový album.

Po letnej pauze sa do slovenských klubov vrátia slovenskí DJs Swing Thing a Papa Django. Dvojica spojená s projektom Malalata sa do klubov vracia po bláznení na pódiách festivalov Pohoda, Grape, Uprising, pražských United Islands a mini turné po Mexiku a USA. Rovnako ako v minulosti sa aj tento rok objavia v rámci programu pražského koncertu Parov Stelar.

Exkluzívnym hosťom podujatia bude DJské duo Electro Swing Malta. Táto dvojica stojí za vznikom jedného z hlavných miest európskej electro – swingovej scény. V rámci svojho európskeho turné prinesú do Bratislavy tradíciu v netradičnom podaní, s dobrým vkusom a nadhľadom.

Príďte si vo štvrtok 24. októbra vychutnať do bratislavkého Nu Spirit Club veľkú electro – swingovú party s príchuťou tradičných tančiarní, kde vás moderné zvuky electro – swingu zaručene nenechajú sedieť. Vstupenky v predaji na mieste.

Oficiálna stránka udalosti: www.facebook.com/events/221008681393082
Viac: www.nuspirit.sk

mydy rabycad_plagat

Zdroj: Nu Spirit