Dvojstageovka Radio_FM Nudance prvého júna v Bratislave!

Po výbornej akcii 10.3. kde odohrali TC, Shockone, Counterstrike, Cooh aka Balkansky a mnohí další skvelé sety, Nudance Music a Radio FM pripravujú zaujímavé pokračovanie, ktoré bude o level vyššie!

Svetová špička deep a minimal dnb Skeptical a MC Fokus vystúpi prvého júna v Bratislave. Skeptical stojí za trackom Marka a na konte má mnoho ďalších deepových bangerov. Dvojica odohrá unikátnu show, akú sme doteraz mohli zažiť na najlepších UK parties či online na dnbtv. Viac o nich nájdete tu.

fb_coverrrr

Xilent je synonymom čerstvého a moderného tanečného zvuku z UK. Tento poľský producent žijúci v Edinburghu je akýmsi zvukovým vizionárom a jeho energický, futuristický drum&bass, dubstep a drumstep známy aj z UKF kanálu priťahuje stále viac fanúšikov. Nechajme sa prekvapiť čo prinesie do hlavného mesta v júni a ako roztancuje MMC. Bližšie info o Erikovi.

mmc_zralok

The Panacea, nemecký producent z Berlína, kráľ hard & daaaark dnb, po dlhej dobe navštívi Bratislavu. Naposledy v Subclube a Dopleri boli jeho vystúpenia neopísateľné. Vždy zahrá inak a výsledkom je nezabudnuteľný zážitok z poriadnej terapie. Nevieme sa dočkať až to rozbalí a dokáže, že je King of Therapy Sessions! Viac o ňom tu.

Za gramcami uvidíme jednu z najúspešnejších djských dvojíc Cenco & Dykman, deepový projekt Deep-throat, belgických djov i1X & Reynz, rakúskeho dua Pro:Tune, nemeckého dja D-High a ďalších djov zo Slovenska.
Na túto magickú tanečnú noc ste všetci srdečne vítaní! Lístky si môžete zabezpečiť v predpredaji v sieti Ticketportal, osobne v budove YMCA, na Warm Up akciách alebo na bráne počas celej noci.

Akcia na facebooku https://www.facebook.com/events/406124512736966

nudance

Zdroj: Nudance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET