Dvojdňová oslava narodenín pražského klubu Storm!

Dvoudenní oslava narozenin pražského klubu Storm se nezadržitelně blíží. Kompletní hudební program na dvou podiích nabídne významné producenty světové a české bass music. Zažijte atmosféru velkolepé oslavy jednoho ze zásadních prostorů české klubové scény.

V rámci pátečního zahájení oslav prvních narozenin pražského klubu Storm se můžete těšit na headlinera světového formátu. Na hlavním pódiu po půlnoci vystoupí francouzští Dirtyphonics – respektovaní DJs a producenti, jejichž nekonveční show a DJs schopnosti nekompromisně přesahují hranice běžného vystoupení. Sobotním headlinerem je nejoblíbenější český producent tvrdého drumandbassu – Forbidden Society a velkým lákadlem jsou také další přední čeští producenti: Rido, A-Cray, QO.

Kromě zmíněných headlinerů během dvoudenních oslav zahraje špička českých drum and bass DJs: Pixie, Bifidus Aktif, Suki, Twisted Minds, Rudeboy, Aze, Halbax, Snookey, Dexide, Substance-D a dalších.

Vstupenky na oba večery je možné zakoupit v síti Ticketportal, ale je možné je také získat zdarma v soutěži na Facebook události včetně exkluzivního setkání s Dirtyphonics!

Souhrn účinkujících: Dirtyphonics (FR), Forbidden Society, Rido, A-Cray, QO, Pixie, Bifidus Aktif, Suki, Twisted Minds, Rudeboy, Aze, Halbax, Snookey, Dexide, Substace-D, One-Way, HDS, Code DJs.

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost pátek: https://www.facebook.com/events/743287735728727/
Facebook událost sobota: https://www.facebook.com/events/545633972230572/

1st_anniversary_storm

Zdroj: Storm