Dope D.O.D. v piatok ovládnu Bratislavu.

Úspešná hip-hopová formácia Dope D.O.D. má tento piatok 29.4.2016 namierené do bratislavského klubu MMC. Po minuloročnej slovenskej premiére na festivale Uprising, tak odohrajú svoj prvý klubový koncert u nás.

Každý, kto už raz Dope D.O.D. videl vie, že je to veľký zážitok, ktorý netreba premeškať. Tých, čo stále váhajú zaručene presvedčí zostrih z ich koncertu na Uprisingu, ktorý slúži zároveň ako teaser na ich piatkový koncert v Bratislave.

Holandské trio sa už pár rokov radí medzi top európske hip-hop akty a ich zvuk by sa dal charakterizovať ako mix hardcore hip-hopu s klasickým rapom a elektronikou. Ich debutové video „What Happened“ dodnes videlo cez 22 miliónov ľudí a raketovo odštartovalo medzinárodnú kariéru Dope D.O.D. Nasledovalo nespočet vypredaných shows a vystúpení na najväčších európskych festivaloch, kde sa o stage delili s menami ako Cypress Hill, Method Man, Redman, Snoop Dogg, KoRn, Limp Bizkit, Die Antwoord, A$AP ROCKY, Onyx a Skrillex. Ku 3 albumom a 2 EP prednedávnom vydali nový 17-trackový mixtape Acid Trap, ktorý v rámci prebiehajúcej tour prídu predstaviť aj na Slovensko. Za domácu scénu prídu koncert podporiť Rida Radar a Captayn Freeman s prvom tohtoročnou show na domácej bratislavskej pôde a djs Inkwall a Yanko Kral. Na udalosti práve prebieha aj súťaž o free vstupy.

Dope D.O.D. prinesú hiphopovú smršť do bratislavského MMC už tento piatok 29. apríla. V predpredaji sú lístky po €17 a aj posledné kusy VIP lístkov za €35.

event: www.facebook.com/events/1028430490513329
lístky: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21965

dope_insta2-1

Zdroj: KULTURISE