Do Viedne prídu Imagine Dragons, Placebo, Jake Bugg aj Babyshambles.

U našich juhozápadných susedov to bude tradične žiť aj na jeseň. Viedeň pripravila bohatú ponuku koncertov rôznych žánrov. Fanúšikovia sa môžu tešiť na koncerty Placebo, Nickelback, Imagine Dragons, Babyshambles a ďalších. Vstupenky na všetky viedenské podujatia predáva na Slovensku sieť Eventim.sk

Trojica Placebo vyráža na veľké európske turné a 21. novembra sa predstaví aj vo viedenskej Stadthalle. Okrem bohatého programu privezú aj špeciálneho hosťa – skupina Toy.

Jake-Bugg-hires

Objav tohtoročného festivalového leta a jedna z najúšpešnejších mladých kapiel Imagine Dragons pre veľký záujem presunuli svoj viedenský koncert z menšieho Gasometra do 16-tisícovej Stadthalle. Zahrajú tu 3. decembra a neprídu sami. Chystajú sa aj špeciálni hostia The Moth, The Flame a Dan Croll.

Imagine-Dragons-Fly-hires

Sympatický mladý anglický pesničkár Jake Bugg uvedie svoj koncertný program 5. decembra v klube Planet.tt Gasometer. Legendárni Babyshambles na čele s Petom Dohertym sa vrátili s výborným novým albumom a naživo si ho budú môcť fanúšikovia vypočuť 10. decembra v klube Planet.tt Gasometer. Koncertná jeseň v metropole Rakúska sa ponesie aj v znamení koncertov skupín Nickelback, White Lies, Volbeat, Hurts, Papa Roach, Avenged Sevenfold či Gogol Bordello.

Kompletnú ponuku a viac info nájdete na stránke https://www.skalarmusic.at/.
Vstupenky na podujatia vo Viedni: https://www.eventim.sk

Zdroj: Skalarmusic