Enrique Iglesias se chystá na světový rekord! Ve Vídni plánuje největší #mannequinchallenge na světě.

Čeští i slovenští fanoušci se již brzy dočkají. Španělská super hvězda Enrique Iglesias totiž vystoupí 14. prosince ve Vídni a 18. prosince v Praze. Zatímco lístky na pražský koncert jsou již dlouho vyprodané, vstupenky do Vídně jsou ještě k dostání prostřednictvím sítě Eventim.sk.

Kromě pověstného duetu s vybranou fanynkou z předních řad se však diváci ve Vídni mohou těšit ještě na jednu opravdovou pecku. Enrique hodlá pokořit světový rekord v počtu osob, které se účastní tzv. #mannequinchallenge. Tato výzva nedávno doslova zaplavila sociální média a jde v ní o to natočit krátké video, na němž budou lidé zamrzlí v pohybu jako figuríny. Celý svět se nyní předhání v tom, kdo natočí propracovanější a vtipnější #mannequinchallenge, zapojil se i Bílý dům. V rámci koncertu Enrique Iglesiase se tak můžete stát součástí videa, které bude počtem zapojených osob rozhodně jedním z top na celém světě!

Vstupenky do vídeňské Stadthalle jsou v předprodeji na eventim.sk již od 46,50 euro.

Sex and Love na podporu stejnojmenného alba je dvanáctým koncertním turné zpěváka. Navštívil s ním již Ameriku, Asii, Afriku a nyní koncertuje po Evropě. V České republice však vystoupí poprvé. Fanoušci se mají rozhodně na co těšit, Iglesias přiveze velkolepou show plnou živého latinsko-amerického popu. 

Zdroj: BrainZone Promotion