Do Hniezdneho sa po roku opäť vracajú Oteckovia. Svoju účasť potvrdili aj Richard Müller, či Miro Jaroš.

Jeden z najznámejších multižánrových festivalov Nestville Open Fest sľubuje aj tento rok skvelú zábavu pre všetky vekové skupiny. Svoju účasť potvrdilo množstvo domácich aj zahraničných hostí, no tešiť sa môžu aj fanúšikovia známych televíznych Oteckov, ktorí sa tento rok predstavia v úplne inom svetle ako sme boli zvyknutí. Tohtoročný ôsmy ročník festivalu opäť otvorí svoje brány 28. – 29. júna 2019 v malebnej dedinke Hniezdne v okrese Stará Ľubovňa.

Svoju účasť potvrdila aj jedna z najväčších osobností slovenskej a českej hudobnej scény, držiteľ osemnástich cien a siedmych nominácii v hudobnej ankete Aurel, dvanásťkrát umiestnený medzi najlepšími spevákmi v ankete Slávik, Richard Müller.Veľmi sa teším, že môžem zaspievať svoje najväčšie hity s 11 člennou kapelou. Bude to veľké.”

Dušu nejedného fanúšika pohladí aj autorka hitov Nenahraditeľná, Čaro obyčajných vecí, či Čokoláda, Sima Martausová. Trojica uletených umelcov, ktorá si hovorí S hudbou Vesmírnou sa postará ako vždy o neviazanú zábavu, a snáď tento rok vyjde aj počasie a ich skladba Je nám teplo bude platiť doslovne. Organizátori prezradili aj ďalšie mená ako Gladiátor, Kristína, SIMA, Rusín Čendeš Orchestra, OASIS Tribute, či Akustika.

Veľkou novinkou festivalu je hangár pre deti, keďže aj oni sú súčasťou festivalu a je pre ne pripravený bohatý program. “Pre deti do 6 rokov bude vstup na festival zdarma, takže veríme že Nestville detský svet – ako sme nazvali tento hanár bude praskať vo švíkoch a tí najmenší si odnesú z festivalu nezabudnuteľné zážitky”, uviedol za Randal Agency organizátor Matúš Jaško. Myšlienka krytého detského sveta prišla aj kvôli zvýšeniu komfortu tých najmenších, a aby boli v bezpečí pri prípadnej nepriazni počasia. Prebiehať v ňom bude celodenný program, deti si prídu na svoje napríklad aj so svojim kráľom, Mirom Jarošom. “Teším sa na všetkých, deti aj rodičov. Pripravili sme si program s novými pesničkami, ale aj overenými hitmi. Verím, že si všetci spolu zaspievame a zatancujeme”.   A práve v detskom hangári sa v sobotu popoludní objavia aj televízni Oteckovia, ktorí sa ukážu v trošku inej polohe ako sme zvyknutí. Deťom budú čítať rozprávky Pavla Dobšinského.

Pre deti je toho pripraveného oveľa viac. Počas celého podujatia budú v  detskom svete pre najmenších návštevníkov prebiehať rôzne sprievodné aktivity, súťaže, detské divadielka, maľovanie na tvár, či bublinková show, ale napríklad aj detské kino, ktoré sa po 20.00 hod. premení na kino pre dospelých. Pribudnú aj ďalšie aktivity, o ktorých budú organizátori priebežne a podrobnejšie informovať.

Ako sme už skôr informovali, hlavnou hviezdou Nestville Open Festu bude tento rok hviezda 80tych rokov, Samantha Fox!

Organizátori Nestville Open Festu sľubujú, že postupne prídu ďalšie prekvapenia, na ktoré sa všetci fanúšikovia môžu tešiť.

Viac informácií o festivale nájdete na www.nestvilleopenfest.sk

Lístky môžete zakúpiť v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event/Nestville-Open-Fest-2019?fbclid=IwAR2EPuykVauPa6Dr4IFUEtgxYxgbrWWOAWoFz5PQW_9LYiPOiNdqwHkwE8Q

Zdroj: TS