DESMOD s novým spevákom ohúril domáce publikum.

Starý Desmod je späť,“ aj takto zneli odozvy publika v Nitre, kde skupina DESMOD & Robo Šimko odohrala svoj prvý verejný koncert v novej zostave, v ktorej spieva Robo Šimko. Okrem neho je novým členom tejto známej a cenami ovenčenej nitrianskej skupiny aj nie menej známy hudobník Michal Chrenko.

Hoci sa koncert začínal o ôsmej večer, priestor pred klubom Music a Café sa začal zapĺňať fanúšikmi už niečo po siedmej hodine. Kapela neostala publiku nič dlžná, po grandióznom intre odštartovala svoj prvý koncert skladbou Čierna Ovca, ktorá ihneď dostala do varu celé publikum. Postupne kapela predstavila aj hity ako Hemeroidy, Niekto ti to povie skôr než ja, ale aj balady ako Chýbanie, či Vŕba. Uprostred koncertu si mohli priaznivci vypočuť aj ich najnovší singel s názvom Dokonalý plán.

Precízne výkony hudobníkov, v mierne zmenenej zostave, čochvíľa dvihli fanúšikov zo stoličiek a dynamický koncert naberal na sile až do úplného konca viac, ako 90 minútového koncertu. Veľkým prekvapením bol aj akustický prierez niekoľkými pesničkami, v podaní nového speváka, ktorý piesňami ako Anjel, Za tebou alebo Kyvadlo rozospieval publikum. Po spomínanom medley už Desmoďáci gradovali atmosféru a odovzdávali publiku neskutočnú energiu, čo im publikum vrátilo obrovskými ováciami, ktoré ich zavolali naspäť na pódium až dvakrát.

Po koncerte v Nitre, úspešnom singli Dokonalý plán a úžasným online koncertom kapela DESMOD a Robo Šimko ukázala, že je etablovaným hudobným telesom na scéne slovenskej pop-music a ich web www.desmodarobosimko.sk postupne zapĺňajú vystúpenia po celej republike.

Zdroj: TS
Foto: Alessandro Axel Závracký