Desmod s Kulym a Rednex s Nikou Karch na spoločnom pódiu v Michalovciach

Zdá sa, že spojenie slovenskej kapely Desmod a švédskeho Rednexu funguje dobre. Po ich spoločnom koncerte na hrade v Nitre v auguste minulého roku sa chystajú na ďalší, tentokrát v Michalovciach.

Už deviateho februára sa v Chemkostav aréne môžete tešiť na hity ako Vyrobená pre mňa, Som na Tebe závislý, Pár dni, V dolinách či Niekto ti to povie skôr než ja v podaní Desmodu.  

Kuly na východe Slovenska koncertuje rád. ,, Na východe sú vždy výborné koncerty. Za tie roky tu máme kopec priateľov a chodíme sem veľmi radi. Michalovce nie sú výnimkou. Vždy je tu výborná atmosféra. Verím, že inak tomu nebude ani tentokrát“ povedal spevák Kuly.

Chýbať samozrejme nebudú ani celosvetové hity od Rednexu ako Wish you were here, Spirit of the hawk, Old pop in an oak či Cotton Eye Joe. 

Zaujímavosťou určite bude to, že speváčka Rednexu Nika Karch je slovenka pochádzajúca priamo  z Michaloviec ,, Som veľmi rada, že sa podarilo dotiahnuť moju kapelu Rednex do Michaloviec, môjho rodného mesta. Bol to môj taký malý sen predstaviť sa s nimi doma. Pre mňa to bude určite špecifický koncert, na ktorý sa už teraz teším a pripravila som si špeciálne prekvapenie, ktoré ešte nikto nikdy na koncerte Rednexu nezažil. Verím, že bude plná aréna, všetkých ľudí srdečne pozývam zažiť spolu s nami to, čo ja zažívam s chalanmi víkend čo víkend po celom svete a to poriadnu šou. Verím, že moje Michalovce sa nedajú zahanbiť a užijú si to spolu s nami“ povedala Nika Karch, ktorá je súčasťou kapely Rednex už sedem rokov.

Zdroj: TS