Slovenskí členovia svetoznámej skupiny Rednex prichádzajú s vlastnou skladbou.

Poznajú ich pod menami Zoe a Moe Lester a so švédskou kapelou Rednex vystupujú po celom svete. Doma na Slovensku sú to však speváčka Nika Karch a všestrannýhudobník, ktorý si hovorí Dnes.

Pieseň, ktorú chcú predstaviť slovenskému publiku má názov MTM a je to ichspoločný spevácky počin v slovenčine. „A možno nie posledný „dodáva Nika. „Popri našom zahraničnom angažmáne síce nemáme mnoho času navlastné projekty, keď však Dnes prišiel s nápadom naspievať tento duet,nemohla som odmietnuť.“

Za hudbou a z prevažnej časti aj textom piesne stojí Dnes, ktorý vlastnéskladby píše výhradne v slovenčine. „Hudba je o emóciách. Keď chcemvyjadriť tie vlastné, najlepšie a najvernejšie to dokážem len v rodnom  jazyku. Mojej láske nehovorím – I love you honey, ale – Ľúbim ťa.“A práve o láske je aj pieseň MTM – v tomto prípade o prchavej, rozporuplnej a možno nikdy nenaplnenej.Dvojica si k piesni natočila jednoduché lyric video. So šikovným nápadomprišla Nika. „Rednex nás naučil krásnu vec – baviť sa hudbou a nebrať sa (a život) ažtak vážne. Presne taký je aj tento videoklip“ dodala na záver Nika Karch.

http://www.nikakarch.sk
https://www.facebook.com/nika.karch.official/
https://www.instagram.com/nikakarch/

Informácie pripravil a poskytol Boris Karch – manažér speváčky
FOTO: Ľubo Rechtorík